Hol lehetne érettebb nőkkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
45-65N év közöttiekkel
24 F vagyok
Mindig is izgatott ez a korosztály
Ha esetleg van itt olyan nő aki szívesen ismerkedne egy fiatalabb sráccal örülnék neki
aug. 11. 08:25
1/14 anonim válasza:
Helyileg merre?
aug. 11. 08:44
2/14 A kérdező kommentje:
Győr-Budapest
Győrben élek,Budapesten vagyok egyetemista
aug. 11. 08:46
3/14 anonim válasza:
Egy érett nőre jut 200 fiatal pasika..
aug. 11. 08:46
4/14 anonim válasza:
Reumatológián
aug. 11. 09:05
5/14 anonim válasza:
Ez engem is érdekel Budapesten ;)
aug. 11. 09:18
6/14 anonim válasza:
Engem is érdekelne a Dunántúlon. 33F
aug. 11. 09:21
7/14 anonim válasza:
Majd ennyi idősen kell ilyen korú nőkkel kavarnod. Most vagy fiatal, használd ezt ki! Nincs jobb egy szűk luku, tapasztalatlan, kis libánal.
aug. 11. 09:23
8/14 anonim válasza:
A reumatólógia zseniális tipp!! Ha nem mozgásszervileg terhelt egyénre vágysz,akkor a fidesz/dk nagy gyűlés,ha politikától mentes kapcsolat a cél,akkor a könyvtár a te tereped. Ha véletlen nincs ott senki,akkor az anyakomplexussal foglalkozó szakirodalom tanulmányozásával hasznosan várakozhatsz a prédára. Vagy indítsd el bármelyik Abba,Boney M számot a buszmegállóban,mint fényre a lepkék,úgy jönnek elő a party képes jelöltek.
aug. 11. 11:03
9/14 retektorta válasza:
És miért a tanulótárs keresés témában tetted fel a kérdést?
aug. 11. 11:11
10/14 anonim válasza:
Ennyi incelt, hát ez hihetetlen
aug. 11. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!