Van kedvetek ismerkedni?
Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok. Budapest környékén ismerkednék nőkkel.
Őszinte és szókimondó embernek tartanak az ismerőseim. Szeretek viccelődni, hosszasan beszélgetni elvont témákról. Szoftverfejlesztőként dolgozok, ebből fakadóan a tudományos / IT témák is érdekelnek. Emellett állatbarát vagyok, gitározok, dobolok, zenét írok (mondhatni művészlélek vagyok), és néha egy kicsit online játékokkal is játszok.
Sok időt töltök a szabadban, így gyakran eljárok kirándulni, túrázni, vagy épp sütögetni a szabadban a barátaimmal.
júl. 29. 15:52
1/5 anonim válasza:
Igen.
55F
júl. 29. 20:57
2/5 anonim válasza:
Igen.
72FF
júl. 30. 15:53
3/5 anonim válasza:
39
HF
júl. 30. 15:54
4/5 anonim válasza:
Miért írtok neki így? Nekem szimpatikus vagy amúgy, csak én nem vagyok a korosztályod, sok szerencsét!
júl. 30. 16:51
5/5 anonim válasza:
32
Glhf
Érdekes a témavàlasztás, én romániai vagyok.
aug. 2. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!