Van itt olyan lány 20-38 év között aki már lefeküdt néger pasikkal ?
Figyelt kérdés
Lenne kedve ismerkedni egy 26/f sráccal…?júl. 28. 19:58
1/14 anonim válasza:
Pfejj, de gáz vagy, kérdező.
júl. 28. 20:12
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen…kinek a pap kinek a papné tudod
júl. 28. 20:30
3/14 mandragora.gyoker válasza:
Fúj, még csak az kéne. Így is egy csomó makit látok fehér nőkkel Pesten. El is hányom magam egyből.
júl. 28. 20:31
4/14 anonim válasza:
Fekete vagy?
júl. 28. 20:42
5/14 anonim válasza:
Hogyne volna. Sok errefelé (is) a ribizlibokor.
júl. 28. 21:13
6/14 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az 5. irja!
júl. 28. 21:15
7/14 anonim válasza:
Kedves néger manager és futtató! Gyapot szedésre kellene nekem 10-20 fekus, tudnál küldeni? Semmi szex, csak meló a tűző napon.
júl. 29. 13:01
8/14 anonim válasza:
Jaj de vicci, hihi 🤭 érted, ha valaki fekete akkor egyből gyapotszedő vagy majom. Vicces voltam, anyu? 🥺
júl. 29. 17:30
9/14 anonim válasza:
8as
Eggyetértek
Büdös gyári dolgozó fehérek az életben nem fogják tudni értékelni az igazi munkát és átélni azt a több évszázadon át ívelő szenvedést amit a náluk sokkal erősebb feketék bírtak ki
Én fehérként utálok élni, mert pont ennyi rasszistával találkozom már belefáradtam
aug. 2. 18:07
10/14 anonim válasza:
2024-et írunk.
Ma már vannak olyan helyek a földön, ahol nem röhögnek ki azért, ha azt mondod, hogy te egy nigger vagy.
Pl. -I identify as an afro-american. -Oh, congratulations. Since when do you know it?
aug. 2. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!