Szeretnék ismerkedni józan gondolkodású pasikkal?.
Figyelt kérdés
Én egy Keszthelyen élő 34 éves elvált nő vagyok. Ismerkednék, de csak normális emberekkel. Komoly kapcsolat a cél....júl. 24. 14:54
21/25 anonim válasza:
Ha szeretnél ismerkedni, már visszaírtál volna. Csak bohóckodni jöttél ide.
júl. 25. 09:43
22/25 anonim válasza:
Nincs hozzászokva hogy 1000 kakas kergeti különben nem ide irt volna. A "Van e közös ingatlan?" In medias res, hát? Egy nő ezzel nyit elhajtom. A gyerek után érdeklődés első levélben? Határeset.
júl. 25. 12:49
23/25 anonim válasza:
"A gyerek után érdeklődés első levélben? Határeset."
Nem jobb az elején tisztázni? A halogatásból szokott az lenni, hogy a 10. randi után már ciki elmondani, mert sunnyogásként jön át.
júl. 25. 13:09
24/25 anonim válasza:
#22 Szerintem az alap, hogy egy elvált nő vagy férfi elárulja az ismerkedés elején, hogy van e gyerek vagy sem. Sokan nem szeretik, ha van gyerek, mert az egy kapocs a 2 fél között, ami mindig "együtt" tartja a két felet valamilyen szinten. Most én viszem a gyereket most te viszed stb. Ez egy újonnan belépő embernek lehet nem tetszik, ezért a fölösleges köröket elkerülve ilyen esetben jobb elöbb, mint utóbb ezt tisztázni. A közös ingatlan se jó, mert akkor abból, megintcsak bonyodalmak származnak a válás után, amire valószínű az új jelölt nem nagyon kíváncsi az esetleges civakodásokra, hogy eladják vagy sem..ki lakja és hasonlók. Szerintem ezek a kérdések senkit nem sértenek meg, ha megkérdezik tőle. Ha tényleg ismerkedni akarna a kérdező, akkor ezekre szerintem lehet válaszolni. Most, ha tőlem megkérdezi valaki normálisan ezeket, akkor biztos nem azt írom neki, amit kaptam válasznak. Egy elvált nőnek vagy férfinek, főleg gyerekkel meg mindenféle bonyodalmakkal eléggé beszűkül a piac amúgyis, tehát annyira nem válogathat, amennyire azt hiszi, hogy válogathat. Magtalan férfiak, örök szüzek, szintén elvált férfi egyedek, akik főleg szóba jöhetnek, vagy aminek tuti nem örül, hogy az 503-os korosztály keresi főleg, ha felregisztrál mondjuk társkeresőre.
júl. 25. 13:40
25/25 anonim válasza:
24 no jó. Biztosan igazad van. De nem dekára mérik a dolgot. Láttam egy mémet. "Nekem nem kell gyerekes nő." Utána képen gyönyörű nő, cuki gyerekkel. "Nekem ne kellene gyerekes nő?"
júl. 25. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!