A gyakorlatban lehetséges az, hogy itt, a gyakorin gyakoran gyakoriak az ötvenes- hatvanas nők, vagy kizárt?
Én szoktam ide feljárni. Másokról nem tudok nyilatkozni, de egy hasonló kérdés alá pl. özönlöttek a 40-es nők jelentkezni. Ők se fiatalok már!
50N
Szia!
Köszi a válaszod :)
Nemrég feltettem itt egy kérdést:
....................................
60 éves férfi vagyok, teljesen egészséges versenysportoló a fizikumom. Nincsesen ingatlanom, de van autóm, van pénzem és sok szabadidőm.
A házkörül mindenhez értek.
Szeretek utazni itthon is és Európában is, és kedvenc időtöltésem a túrázás (lehetőleg kettesben a párommal).
Mozi-színház-könyv-tanulás a napi szükségleteim közé tartoznak.
Az életfelfogásom vidám és humoros, Echart Tolle szellemi útját gyakorlom....... és még naponta igénylem az intim együttlétet?
Bp.
.............................
Ha nem vagyok tolakodó, akkor érdekel a válaszod, hogy veled mi a helyzet?
Te milyen okkal vagy céllal gyakorizol?
Üdv, Lajos
Szeretek segíteni annak, aki rászorul. (De én privátozok egy Lajossal. Nem Te vagy az?)
1-es voltam.
De te konkrétan keresel valakit, nem?
Nem volna egyszerűbb egy erre irányuló kérdést megfogalmaznod? "Keresem azt a nőt, aki..." stb
Krízishelyzetben tanácsot adni.
1-es voltam.
Itt gyakorin gyakorlatilag gyakran gyakorlatoznak a gyakorlott 50-es 60-as nők.
Amúgy kizárt dolog, mert nem tudom.
Csak felismernéd ha vele beszélgetnél privátban. Legalábbis őt általában fel lehet ismerni, írásképe, egyéb alapján.
Azt meg, hogy a negyvenes nők már nem fiatalok, kikérem magamnak :) Lehet a szám már nem kevés, de lélekben azért nem kell feltétlen idomulni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!