Veszprém megyei fiatal hölgyek lenne kedvetek ismerkedni ?
Én egy 18 éves gimis srác vagyok ép nyári munkát keresek
Meg gamerkedem
Emberekel kedves vagyok meg segítőkész... Legalábbis próbálok nem mindig sikerül xd
Nem anyira illeszkedek be a társadalomban pl a titkok insta hasonlók nekem nincs és nem is lesz a drága cipötöl meg egyenesen falra mászok igazából Kb minden ami felkapott a korosztályomban azt utálok xd
De ezt fontos elmondani nem vagyok introverdált haverkodok más emberekel meg beszélgetek csak nem ép szeretem ezt csinálni
A viselkedésem ha helyzet nem kéri meg akor szinte mindig komolytalan én csak akor viselkedek komolyan ha kell
Logikusan probálok mindent meg oldani és minél többet ki hozni belöle
Nagyon hobbit nem tudok mondani elég lusta vagyok és a érdeklödési köröm is elég kicsi lám ezért is lettem gimis meg valoszinüleg majd egyetemista xd
De azért egyet kettőt meg említek
Gitározás videojáték gyaloglás
Szeretem a szép tájakat a nyugalmat meg magamat kínozni valamivel csak mert mért ne
Éjjeli 2 van meg a ön ismeretem mostanában elég alacsony szóval egyenlöre enyi
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
......................
magyar nyelvtan helyesírás szabályaimagyar nyelvtan helyesírás szabályaimagyar nyelvtan helyesírás szabályaimagyar nyelvtan helyesírás szabályaimagyar nyelvtan helyesírás szabályaimagyar nyelvtan helyesírás szabályai
Áhhh ennyi elég lesz, hogy a további válaszadók ne kössenek beléd.
#ja tényleg elfelejtem bele írni a kérdésbe hogy rosz a helyes írásom hogy mások ne közöljék velem
De aszem hála neked elöbb vagy utóbb meg van köszi aszem
2#hallo
ziemlich gut.Und du?
Veszprém vármegye melyik részén laksz?
milyen magas vagy és hány kg?
Tapolca közelében lakom
170 cm vagyok és 60 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!