Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valakinek lenne kedve ismerked...

Valakinek lenne kedve ismerkedni? 18/l

Figyelt kérdés
Nincs olyan sok barátom és így nyáron rám férne a társaság szóval ha gondoljátok dobhattok itt egy üzit lányok fiúk egyaránt aztán lehetne ismerkedni is

júl. 7. 16:50
1 2
 11/20 anonim válasza:
Gondolom, azóta is lelkesen levelezget mindenkivel...
júl. 8. 19:22
 12/20 anonim válasza:
Ne vegyétek komolyan. A kérdező ilyet írt nekem: "Két dolgot nem szeretek: a lábfétist, és a cigányokat.Gyanítom te mindkettő vagy". Azért elég erős egy ilyennel kezdeni a beszélgetést.
júl. 13. 19:49
 13/20 anonim válasza:
#12 legalább neked írt :))
júl. 13. 20:11
 14/20 A kérdező kommentje:

? Azért mert 20 évvel idősebb vagy mint én, és nem írok vissza vagy visszaírok hogy nem szeretnék ismerkedni ki kell találni ilyeneket hogy akkor mások se írjanak?

Inkább azt gondolom erősnek hogy 40 évesen egy 18 éves lánnyal szeretnél ismerkedni😅

júl. 13. 21:00
 15/20 anonim válasza:
Miért kell mellé cigányozni? Elég nagy gáz vagy kérdező!
júl. 13. 21:10
 16/20 A kérdező kommentje:

Épp ezt mondom hogy nem írtam vissza neki és ezért ír be ilyeneket

Mindegy igazából írtak elegen ha jó érzés nektek ez akkor csináljátok

júl. 13. 21:13
 17/20 anonim válasza:

Miért feltételezted a felhasználója alapján, hogy cigány?

A felhasználónév meg nem jelent semmit. Rohadt előítéletes vagy, egy igazi felszínes kis görcs.

júl. 14. 07:58
 18/20 anonim válasza:

"Inkább azt gondolom erősnek hogy 40 évesen egy 18 éves lánnyal szeretnél ismerkedni"

Gondolom ez nekem szólt. Honnan veszed, hogy 40 éves vagyok, ha nem írtam kort? 26 vagyok...

júl. 17. 07:07
 19/20 anonim válasza:
Nekem a 11-es kommentemre írt egy ordenáré privátot, úgy kezdődött, hogy "B.sszam ki a lyukad". No comment.
júl. 17. 11:34
 20/20 anonim válasza:
19: Ez egy büdös paraszt! Egy unatkozó hülye gyerek.
júl. 17. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!