Miért van az hogy akárki lánnyal beszélgetek, jól eldumálunk jók a témák viccelődünk, felhozom a találkozást, igent mond rá majd ha jön az idő lemondja vagy eltűnik? 24/F mindig ez történik szinte
Mert ha tetszik egy lány, akkor azzal nem barátkozni kell nekiállni, hanem elhívni egy randira.
Saját magaddal teszed ezt, mert a dumálgatással, viccelődéssel egyrészt egy csomó energiát és időt belefektetsz a kapcsolatba, másrészt teret nyitsz mindenféle képzelgésnek meg félrevezető gondolatnak. És ezek után persze hogy csalódásként éled meg, amikor nem viszonozzák az érdeklődést.
El kell ezt engedni. Szia, van kedved eljönni velem egy randira? És ha azt mondja hogy igen, akkor majd ott megismerkedtek, dumáltok, viccelődtök, de legalább mindkét fél számára tiszta lesz, hogy romantikus alapokon nyugszik a történet. Ha meg azt mondja hogy nem, akkor legalább tudod.
Lehet igazad van, megközelítem legközelebb akkor így ahogy tanácsolod.
Igen csalódásként, mert tök udvariasan kedvesen és "erőszakosság" nélkül szoktam idegen lányokkal társalogni nőként tekintve és tisztelve őket hátsószándék nélkül.
Egy kicsit "régies" vagyok, vagy lehet maradi..
Volt már egyébként barátnőm, de úgy érzem az volt az egyetlen egy eset és ugyan úgy mint előtte ezután is mindig zátonyra fogok jutni..
Teljesen mindegy szerintem, hogy barátként vagy egyből randipartnerként közelítesz egy lányhoz. Van akinek ez jön be, van akinek meg az. Nem hiszem, hogy ha beszélgettek, és elhívod - még ha csak tényleg először ismerkedési szándékkal - nem gondolná a lány, hogy potenciális partnerek lehetnétek.
Szerintem más lehet a háttérben, de hiszem azt, hogy ha jön az igazi, akkor azzal úgyis összehoz az élet ( pl ő az lesz aki igent mond majd és személyesen is találkozni akar veled).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!