Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 18 évesen van esélyem nálam...

18 évesen van esélyem nálam érettebb nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

jún. 12. 10:39
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Én a munkahelyemen jöttem össze annó egy 14 évvel idősebbel, amikor 19 voltam, de az rendes kapcsolat volt, nem ilyen kósza dolog.

Egyet biztosan tudok, aki ennyire bizonytalan, hogy gyakorin érdeklődik ilyen felől és még ott is kérdezgeti, hogy biztos? Biztos? nem ciki? Lehet? az se a korosztályának se idősebbnek nem fog bejönni :)

Inkább ezen dolgozz, mert elég távol vagy még attól, hogy nőt találj.

jún. 12. 12:26
 12/21 anonim válasza:
18 évesen mindenki érettebb nálad, sajnos még egy óvodás kislány is érettebb agyilag egy ennyi idős fiúnál.
jún. 12. 12:47
 13/21 A kérdező kommentje:
Értem mit mondasz és amúgy kb ezt is csinálom csak hát mar egy ideje elkezdtek érdekelni a nálam érettebb nők mióta történt velem egy-s más és így a velem egykorú lányok már nemis annyira foglalkoztatnak. Az,hogy idős vagy telt alkatú az engem teljesen hidegen hagy az ilyen nálam nem számít nyilvan ha már gyereke van akkor ott tudom,hogy nem illik kezdeményezni meg énse várhatom el,hogy érdeklődjön irántam mert az már egy más helyzet. 😅
jún. 12. 13:38
 14/21 anonim válasza:
Én is inkább a molettebb nőket ajánlanám az idősebb kategóriában. Őket ilyen menzáknál, büféknél, és svédasztalos bulikban lehet megtalálni.
jún. 12. 15:36
 15/21 anonim válasza:
Van igen, csak ne clGányokkal ismerkedj.
jún. 12. 16:04
 16/21 anonim válasza:
Szia merre laksz?
jún. 12. 16:23
 17/21 anonim válasza:

Ennyi

Élni tudni kell. Nekem is irhattok csajok. 22f

Víz nem ital..😏

jún. 12. 16:42
 18/21 anonim válasza:

Szingli pasiként én is teltebb,érettebb nőkkel ismerkednék,ha lehet!

Én 45 vagyok,s ettől akár idösebb is lehet...

Ha van itt ilyen,vagy hasonló nő,akkor legyenszíves írjon nekem privátot.

jún. 12. 16:58
 19/21 anonim válasza:

18 évesen nagy esélyed van bárhol, szerintem itt is

Bár sokan, sőt a legtöbben itt eltűnnek, erre számíts

jún. 16. 15:33
 20/21 anonim válasza:
milyen magas vagy és hány kg?
jún. 16. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!