Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Nektek fontosak az...

Lányok! Nektek fontosak az alábbi dolgok egy fiúnál?

Figyelt kérdés

Arra volnék kíváncsi hogy az alábbi dolgok fontosak e számotokra:

1. Iskolai végzettség - előny e az egyetemi végzettség?

2. Családi háttér- mennyire fontos az hogy a fiú jóban e van a szüleivel

3. Megjelenés - jó ha egy fiú drága ruhákat hord csak, vagy esetleg az az előny ha olcsó ruhákat visel?

4. Testszőr - elfogadható az, ha az egész testét borotválja, vagy ellentéte/ ha semmit se?

5. Társaság - Gond az ha a fiú heti 3x eljár egy-egy baráttal találkozgatni, ezáltal kevesebb idő jut a barátnőjére?

2024. jún. 11. 20:12
 1/6 anonim válasza:

1. Számít

2. Nem számít

3. Nem számít

4. Inkább mindent, mint semmit.

5. Nem számít.

2024. jún. 11. 20:45
 2/6 anonim válasza:

Végzettség: Nem kell feltétlen egyetem de egy biztos állás nagy előny. Szakma/egyetem nekem nem ér többet az egyik mint a másik.

Családi háttér: Szülő kb. mindegy, bár pozitív pont ha támogatják a szűlők a gyereket és fordítva

Megjelenés: Legyen ápolt a külsejére, de nem kell guccit felvenni

Testszőr: Attól függ,de a legtöbb esetben minegy

Társaság: Szerintem nem probléma, de ha mondjuk olyan buliba megy ahol nemcsak barátok, de mondjuk nekik a csajaik vagy más lány ismerősök is lesznek akkor vigye el a barátnőjét (bár ez nem szerepelt a kérdésedben.)

2024. jún. 11. 21:31
 3/6 anonim válasza:

1. Mindegy csak 8 általánosnál legyen már magasabb végzettsége.

2. Semmi közöm hozzá hogy milyen a kapcsolata a szüleivel.

3. Nem az számít hogy mennyibe került az ami rajta van, hanem hogy mennyire jó az izlése, stílusa.

4. Én személy szerint inkább a szőrtelenséget práferálom. Kivétel a szakál, azt szeretem.

5. Én személy szerint még örülnék is neki.

2024. jún. 11. 21:43
 4/6 anonim válasza:
3 as Ezzel egyet értek
2024. jún. 11. 21:45
 5/6 anonim válasza:
Na bro írj rá valamelyik hölgyre mert úgy néz ki a remény hal még nem halt meg 😌 létezik még nő. Ezt full dicséretnek szántam a válaszolóknak! Én azért nem írok rátok, mert úgysincs esélyem :D
2024. jún. 12. 21:50
 6/6 anonim válasza:

Szia.

Elmondom, hogy szerintem mi jó, ha egy kapcsolatban betartjuk:

1. Fontos a másik igénye, de semmi se annyira, hogy megbántsuk egymást

2. Légy kitartó

3. A testszőrzet tud szexy lenni, de egy jó parfüm akkor kell, hogy pótolja az igényességet.

4. Igazából no rules, i'm a sad girl és kitörölték a legutóbbi kérdésem😪😪

2024. jún. 14. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!