Lányok! Nektek fontosak az alábbi dolgok egy fiúnál?
Arra volnék kíváncsi hogy az alábbi dolgok fontosak e számotokra:
1. Iskolai végzettség - előny e az egyetemi végzettség?
2. Családi háttér- mennyire fontos az hogy a fiú jóban e van a szüleivel
3. Megjelenés - jó ha egy fiú drága ruhákat hord csak, vagy esetleg az az előny ha olcsó ruhákat visel?
4. Testszőr - elfogadható az, ha az egész testét borotválja, vagy ellentéte/ ha semmit se?
5. Társaság - Gond az ha a fiú heti 3x eljár egy-egy baráttal találkozgatni, ezáltal kevesebb idő jut a barátnőjére?
1. Számít
2. Nem számít
3. Nem számít
4. Inkább mindent, mint semmit.
5. Nem számít.
Végzettség: Nem kell feltétlen egyetem de egy biztos állás nagy előny. Szakma/egyetem nekem nem ér többet az egyik mint a másik.
Családi háttér: Szülő kb. mindegy, bár pozitív pont ha támogatják a szűlők a gyereket és fordítva
Megjelenés: Legyen ápolt a külsejére, de nem kell guccit felvenni
Testszőr: Attól függ,de a legtöbb esetben minegy
Társaság: Szerintem nem probléma, de ha mondjuk olyan buliba megy ahol nemcsak barátok, de mondjuk nekik a csajaik vagy más lány ismerősök is lesznek akkor vigye el a barátnőjét (bár ez nem szerepelt a kérdésedben.)
1. Mindegy csak 8 általánosnál legyen már magasabb végzettsége.
2. Semmi közöm hozzá hogy milyen a kapcsolata a szüleivel.
3. Nem az számít hogy mennyibe került az ami rajta van, hanem hogy mennyire jó az izlése, stílusa.
4. Én személy szerint inkább a szőrtelenséget práferálom. Kivétel a szakál, azt szeretem.
5. Én személy szerint még örülnék is neki.
Szia.
Elmondom, hogy szerintem mi jó, ha egy kapcsolatban betartjuk:
1. Fontos a másik igénye, de semmi se annyira, hogy megbántsuk egymást
2. Légy kitartó
3. A testszőrzet tud szexy lenni, de egy jó parfüm akkor kell, hogy pótolja az igényességet.
4. Igazából no rules, i'm a sad girl és kitörölték a legutóbbi kérdésem😪😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!