Hol tudnék szép lányokkal ismerkedni?
Buliba nem szoktam járni nem vagyok az a nagy bulizós meg oda ugye inkább csak a szex miatt mennek az emberek Én pedig kicsit komolyabb kapcsolatot szeretnék kialakítani egy lánnyal
Buli helyett inkább kirándulni szoktam meg sportolni vagy ismerősökkel beszélgetni
Szeretnék egy szép barátnőt aki szeret engem és én is őt a tenyeremen szeretném hordozni
Azért írtam hogy szép barátnőt szeretnék mert én is helyes vagyok és ezt nem nagyképűségből mondom
Hol tudnék lányokkal ismerkedni?18F
Ismerosok, barati tarsasagok Tinder vagy Bumble
Esetleg az utcan menj oda olyanhoz, aki megtetszik
Es neha jarj bulizni, vagy akar csak bemenni iszogatni a belvarosba es ott beszelgetni haverokkal, lesz sok lany tarsasag is
#2.
Utcán nem jó ötlet, hacsak nincs átlagfeletti kisugárzásod, kommunikációs képességed.
Kérdező:
Hobbik, hobbik, hobbik. Kb. ezt tudom ismételni, online vagy találkozol olyan nővel, akinek egy ujjára 10 másik jut, ezért nem jut oda hozzád.
A másik meg a lecsúszott réteg, önbizalom 0, testkép- vagy személyiségzavar stb.
Lehet pont szerencsés leszel és kifogod, de nem valószínű.
Amúgy ez spontán megy, nem fog úgy menni, hogy te most pár keresel. Alakíts ki egy hatalmas ismeretséget, aztán előbb-utóbb lesz barátság, majd abból kapcsolat.
#5.
Suli pedig jó ismerkedésre, legyen minél kisebb létszámú és ott jól lehet ismerkedni. Lehetőség szerint vidéken.
Egyetemnél dettó kisebbekben lehet ismerkedni, viszonylag olyan szakokon, ahol kiegyensúlyozott az arány.
Nagyvárosok átka, hogy ott nehéz ismerkedni, legyen szó egyetemről, vagy bármiről.(pedig pont az ellen a lényege)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!