Szerintetek azért nézett, mert érdekeltem?
Figyelt kérdés
Nemrég bementem egy gyorsétterembe, majd miután kioszkon rendeltem, megnéztem egy nagyon szép lányt az étterem másik végében, Ő ezt pont észre vette. Később ránéztem még egyszer, de szerintem azt is látta. Nem akartam cringe lenni már ezután, megkaptam a rendelés, leültem a legtávolabbi asztalhoz hozzá képest és ettem. Közben nem bírtam ki még egyszer odanéztem és azt vettem észre, hogy engem bámul, pedig nem egyedül ült. Szemeztük, aztán elkapta a tekintetét. Utána már tényleg nem akartam kellemetlen lenni, szóval megerőltettem magam és nem néztem oda. Amikor én végeztem már nem volt ott. Szerintetek ez azt jelenti, hogy érdekeltem őt, vagy csak azért nézhetett, mert rajtakapott először, hogy megnéztem?jún. 3. 10:55
1/6 anonim válasza:
Nézéstől is függ. Ha fintorgott, és úgy nézegetett oda, akkor nyilván nem azért figyelt, mert tetszettél neki.
De ha csak szimplán odanézett többször is, akkor viszont bejöhettél neki, hisz mi a fenének nézegetne egy olyan embert, aki iránt nem érdeklődik?
Ha legközelebb látod, akkor szerintem oda lehet hozzá menni, a fejedet úgysem harapja le 🫠
jún. 3. 11:31
2/6 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy igen :)
jún. 3. 12:20
3/6 anonim válasza:
Lehet, bár az ilyen helyzetek számomra sem egyértelműek. Én ilyen esetekben minimum két jelet várnék egyszerre a nőtől (pl. a szemezés mellé mosolyt), szerintem egy jel nem feltétlenül jel, több jel már nagyobb eséllyel az.
jún. 3. 22:13
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként nem mondanám, hogy fintorogva nézett volna, viszont mondjuk nem is mosolygott. Inkább zavartan elkapta a fejét. Bár ha abból indulok ki, hogy előtte kétszer meg én kaptam el a fejemet zavartan…🤷🏻♂️
jún. 4. 12:58
5/6 anonim válasza:
Akkor lehet bejöttök egymásnak, szerintem megpróbálhatsz beszélni vele ha legközelebb látod
jún. 4. 13:01
6/6 anonim válasza:
Mázlista vagy. :) Kerítsd elő, de nem kell nagyon nyomulni.
jún. 14. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!