Szóval társkeresőn sokáig csak 2-3 normál képet tettem ki amin szándékosan nem szerepelt autó ilyesmi... Nem is nagyon volt matchem ha volt is és írtam választ már nem igen kaptam..
Tesztként beállítottam profilképet ahol az autommal "pózolok". Érdekes módon azóta rengeteg matchem van és ha csak annyit írok kb hogy asd akkor is kapok választ. Kicsit elszomorító.. Ti ismerkednétek így engem kicsit lehangolt és az egésztől elment a kedvem... 28/F
máj. 30. 11:54
1/6 BeefEater válasza:
Ezt egyszer kíváncsiságból én is megcsináltam, de nagyon rövid idő alatt megbántam. A matcheim mennyisége növekedett, a minősége viszont csökkent, úgyhogy végső soron csak a saját időmet pazaroltam volna.
máj. 30. 12:00
2/6 anonim válasza:
Én nő vagyok, de aki autóval pózol, nálam pont, hogy ellenszenvet vált ki, attól nem érzem menőbbnek. Nekem is vannak értékes tárgyaim, mégsem mutogatom. A személyisége, az intelligenciája, a kisugárzása érdekel az embereknek, utóbbit személy szerint nekem pl. egy utazós, természetben járós, vagy bármilyen természetes élethelyzetben mosolygós fotó jobban visszaadja, mint egy autós vagy félmeztelenül a konditeremben izomfeszítős, cigivel-piával menőn pózolós kép. De ugye kinek mi... Aki a külsőségek miatt húz jobbra, az olyan is lesz. Szerintem érdemes kevesebb match-ből válogatni, vagy inkább élőben ismerkedni, aztán ha szóba jön az autó téma, akkor sem az alapján szimpatizál az illető, hanem feltehetően addigra már folyt valami másról a beszélgetés.
máj. 30. 12:59
3/6 A kérdező kommentje:
Válogatnék én kevesebb matchből is csak a kevesebb azt jelenti a gyakorlatban hogy havonta max 4. Abból a fele amint írok instant töröl is.
A maradékból egy talán válaszol az első üzenetre és ennyi. Pedig nem Szia mizu és társai üzenetek szoktam írni. Érdekes módon csomó bemutatkozásban bele van írva hogy nem érdeklik az anyagiak stb. Mégis ha nincs ott az a fránya autó vagy valami akkor ez az eredmény. Tényleg ennyire anyagiakra megy a többség, vagy csak ezeken a népszerűbb társkereső oldalakon vannak többségben?
máj. 30. 13:17
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos alapvetően élőben munka melett nem túl sok lehetőségem van ismerkedni. Ezért gondoltam az online társkeresésre, de nagyon úgy tűnik az egyéjszakás kalandokon (persze csak ha nagyon jól nézel ki/villogsz hogy van pénzed) másra nem nagyon jók ezek az oldalak. De ilyesmi engen nem igazán érdekel.
máj. 30. 13:21
5/6 anonim válasza:
Ez tényleg elég lehangoló.
máj. 30. 23:01
6/6 anonim válasza:
Na, ilyenkor nem lennék férfi. Ez nagyon szomorú. :( Sajnálom, tényleg. Főleg, hogy a mai virtuális világban amúgy sem lehet túl könnyű egyáltalán randiig eljutni, hát nem még épkézláb kapcsolatot kihozni. Mármint esély mindenre van, csak nahh… azért látom, mi megy a környezetemben, még ha én nem is igen voltam fent soha ilyen platformokon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!