Van itt olyan lány aki párkapcsolatot keres itt?
Figyelt kérdés
24F éves vagyok! Párkapcsolatot keresek! Úgyan úgy én is. Olyan lányt akivel hasonló a gondolkodása és hasonló érdeklődési köre van , vidékivel szeretnék komoly kapcsolatot aki legtöbbször otthon van és unatkozik, és vissza ír. Több infót nem szeretném itt mondani.máj. 8. 22:58
11/19 anonim válasza:
#8 mi volt a baj?
máj. 10. 08:42
12/19 A kérdező kommentje:
#8 mi volt a baj erről az oldalról ?
máj. 10. 13:11
13/19 A kérdező kommentje:
#10 Írj vissza privátban.
máj. 10. 13:13
14/19 anonim válasza:
Írtam
máj. 10. 13:15
15/19 A kérdező kommentje:
#10 ha irtal nekem privátban miért nem mutassa hogy irtal?
máj. 10. 13:22
16/19 anonim válasza:
Normális, épeszű ember nem itt ismerkedik.
Azok az idők elmúltak, amikor itt lehetett.
máj. 10. 14:38
17/19 A kérdező kommentje:
#16 akkor nem ismkerkedek itt ha tudsz tanácsot adni írjunk privátban, nagyon hálás lennék érte ha segítenél.
máj. 10. 14:49
18/19 anonim válasza:
Na sikerült a gyakoriról lányt találnod kérdező?
jún. 14. 21:49
19/19 A kérdező kommentje:
#18 Már nem keresem itt a gyakorin sőt élem az életet egyedül és az fontos nekem hogy élvezem aztis barátnő majd jön magától úgy hogy nem keresem szóval élem az életet egyedül nyugodtan de azért kösz.
jún. 14. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!