Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A lányoknak mért van már 12...

A lányoknak mért van már 12 évesen barátjuk?én 36 éves férfi vagyok de még nem volt nőm?

Figyelt kérdés
máj. 5. 23:32
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

19-20 kérdező: akkor ideje lenne lecserélni a fotókat mosolygósra, meg átírni a szöveget valami ütősre, valamint lejjebb adni az igényeket és nem olyan nőkre ráírni, akikkel nem vagy egy kategóriában.

Ha 10 év alatt 0 eredmény van, ott valamin ideje változtatni, de legalábbis a hozzáálláson, esetleg a külsőn.

A rendszeres sport is jót tenne és nem csak a testednek..

máj. 6. 14:51
 22/31 anonim válasza:
10 év alatt semmi? Akkor tényleg el kellene gondolkodni hogy mit rontasz el az ismerkedés alatt ha még még addig se jutsz el akkor hallgass a 21-re
máj. 6. 15:03
 23/31 anonim válasza:
Biztosan meleg vagy..nem igy van ?
máj. 6. 23:24
 24/31 anonim válasza:
Ha olyan helyre mész ahol vannak fiatal, ivarérett, nagykorú lányok tuti kikezdenek veled, ez alap szerintem.. Ne öregek otthonába menj...
máj. 6. 23:27
 25/31 anonim válasza:
Szerintem igyál meg egy kis szeszkót, hogy legyen némi bátorságod, aztán indulj meg este a harcba.
máj. 7. 06:00
 26/31 anonim válasza:
Próbálkozz az özvegyasszonyoknál!
máj. 7. 12:17
 27/31 anonim válasza:

Biztos volt akinek bejöttél,de leráztad,mert nem tetszett. Ez ilyen, veled is ezt teszik, hogy nem jössz be nekik,ha egyáltalán próbálkoztál. Mert ha nem, akkor ne is csodálkozz.

Olyan ritka, hogy egy nő kezdeményezzen.

máj. 7. 14:28
 28/31 A kérdező kommentje:
Én lerázok 1 nőt engem leràz 50 nő,nem ugyanaz
máj. 7. 14:38
 29/31 anonim válasza:

28-as: de minek rázod le azt aki végre szóba állna veled?!

Na, ezért nincs nőd!

máj. 7. 14:42
 30/31 anonim válasza:
Kérdező akkor ne csodálkozz, én sem vagyok jó külsőre, nem is a kinézetem miatt hanem mert beteg vagyok,de ennek ellenére volt pár csaj aki járni akart velem,de nekem más tetszett,így nem lett senkim. Az élet ilyen, megbüntet.
máj. 7. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!