Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkednék Budapesti lakoskén...

Ismerkednék Budapesti lakosként. Esetleg Te is keresed a másik feled? 40F

Figyelt kérdés

Nem dohányzom, nem iszom.

Nincs lakásom, ennek tudatában írj!

ápr. 30. 07:18
1 2
 11/19 anonim válasza:
Sajnálom hogy nincs saját lakásod pedig, megpróbálhattuk volna:/
ápr. 30. 12:21
 12/19 anonim válasza:
Hogy jön ide a lakás? Elég szomorú ha valaki ez alapján keresi a másik felét.
ápr. 30. 12:52
 13/19 anonim válasza:

11 es.

Saját lakáson múlik a boldogság?

Aligha.

Együtt közös erővel szorgalommal elérni, ez nem opció?

ápr. 30. 12:55
 14/19 anonim válasza:
13 - as... Ne már. 40-45 évesen vágni bele az otthonteremtesbe? Maximum válás után tudom elképzelni.
ápr. 30. 14:01
 15/19 anonim válasza:

13 as vagyok.

Nem értek veled egyet.

Mondom ezt úgy, hogy van egy házam pesten.

Az érzelmek nem attól alakulnak ki, hogy a másiknak milyen tárgyi értékei vannak.

ápr. 30. 15:06
 16/19 anonim válasza:
Sok az itt olyan tanyázó aki azt a szintet képviseli ha nincs lakásod,autód,pénzed,nyaralód jachtod horvátországban és nem tömöd a nők bugyiját milliókkal akkor szóba sem jöhetsz.Legyél 20-on éves.tele vannak kritikákkal és beképzeltséggel a kedvességen kívül pedig egy szép szó nem kerül semmibe.Egyeseknek én még egy pohár vizet sem adnék.Az ismerkedő feltett egy egyszerű kérdést de sokan számon kérik hogy miért is nincs.Ő rakjon mindent az asztalra és sok olyan cserébe meg csak a p...ját adná.És mind ennek a fejében még az én q...va anyámat.
máj. 1. 07:55
 17/19 anonim válasza:
Írtam üzenetet
máj. 1. 18:17
 18/19 anonim válasza:
Ne szegje kedved egyik idióta sem. Sok büdös gyökér ... Annyi romantikát érdemelnétek, hogy valaki Rátok basszon szívlapáttal.
máj. 2. 04:03
 19/19 anonim válasza:
Milyen lelki békéje van annak, aki úgy ír, mint a 2-es ? Hagyjad már, igazi retardáltak. Biztos van macskája, vagy kutyája a gyerek helyett, azért egész.:D Vagy csak a picsája nagy, és arra gondolt, hogy egész ...
máj. 2. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!