Vannak itt helyes meleg fiatal fiúk? Én meleg vagyok és nagyon helyes. Ja és sportos fiúk? 16 f
Írjatok helyes meleg fiúk de csak 20 év alatt :)
Ismerkedni szeretnék
20
Sajnos vannak olyan emberek, akiknek az okozza a boldogságot, hogy másokat szapulhatnak, nincs jobb dolguk az életükben, ezért itt élik ki magukat. A melegutálók meg kb. egy óvodás szintjén vannak, nem lehet velük beszélni értelmesen
Ez még csak a kissebbik baj kedves 21-es.
A nagyon nagy baj az, hogy szinte aggasztó mértékben megszaporodott a meleg férfiak száma.
Mondom ezt mindenféle ítélkezés és utálat mentesen.
Ezek tényszerű dolgok.
Nemtudni mitől jött ez így elő. Ha így haladunk, egy 30-40 év múlva hatalmas bajok lesznek.
Nem lessz férfi-nő kapcsolat. Nem születnek gyerekek.
Arról már nemis szólok, hogy a leszbikus lànyok is rengetegen vannak, csak őket nem igazán itéli el a társadalom.
Nem tudom mi lessz így a vilàggal.
Én már 50 plusszos vagyok, de ha meghalok szeretnék egy jó 50 év múlva felébredni.
Tuti, hogy nagy meglepetések fogadnának.
Már most is azt veszem észre, hogy elmegyek a Lidl-be vásárolni, és kacsingatnak rám bizonyos férfiak.🤷♂️
Pontosan.
A melegek nemi szervét én is nagyon sajnálom.
Micsoda megrázkódtatást, kellemetlenséget, gusztustalanságot kell átélni annak a szerencsétlen semmiről nem tehető kis hímvesszőnek. Trauma ez neki nagyon.
Ő nem tehet semmiről. Ő egy finom meleg aranyos kis punciba vàgyik, de nem ezt kapja az a szerencsétlen kis pára.
29
Ezt mond azoknak, akik a lány hátsójába rakják, mert elég sok ilyen van. És ők nem melegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!