Lenne kedve valakinek ismerkedni egy zárkózottabb természetű 30 éves nővel?
#1 Az introvertáltság (amiből te teljes indukcióval levezetted a "prűdséget") nem egészen ezt jelenti
Igen lenne kedvem ismerkedni (31/f), azt viszont megkérdezném merre felé laksz, 300km-el köztünk elég macerás lenne akár csak találkozni is :D
Ha annyira zárkózott vagy, hogy privátra sem válaszolsz (ami logikus is, hiszen introvertált vagy), akkor felesleges volt kiírni a kérdést.
Persze biztos kaptál 10 privátot, mert még így is a fél ország feleségül venne...
Nem szeretnék belemenni az itt kialakult adok-kapokba, ezért nem is írom ide a véleményemet erről, mert nem ezért írtam ki a kérdést.
Arra mégis reagálnék, hogy nem akartam összemosni az introvertáltságot a szorongással, félénkséggel, mivel rám mindkettő jellemző, ezért írtam bele a kérdésbe.
A leveleimre válaszolok, de hadd legyen annyi szabadságom hogy eldöntsem kivel szeretnék megismerkedni. Nekem az a fontos hogy ahhoz eljusson a kérdésem akinek szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!