Ha az utcán oda megyek egy csajhoz és leszólítom hogy milyen csinos aztán el kérem a telefonszámát az okay?
Nekem ezt teljesen rendben van, en randiztam mar igy sraccal, leszolitott, dumaltunk egy kicsit, aztan bejeloltem facebookon :D
Az mar mas kerdes, hogy masodik randi nem volt, mert annyira nem klappoltunk, de nyilvan az ember ismerkedik, ezzel is jar.
2-es vagyok, azert hagytam ki, mert nem lenyeges. Kulsoleg en se vagyok egy fonyeremeny, teljesen atlagos srac jott oda hozzam, semmi extra, ahogy en sem vagyok az.
Es nem, gazdag sem volt, bar elso latasra ezt nem biztos, hogy latja az ember :DD
Hát figyelj, egy utcán való beszélgetésből nem sok mindent lehet alapból leszűrni, viszont az biztos, hogy sok ember nem szereti ezt a fajta közeledést
De igazából igen, attól függ hogy milyen kinézetű, stílusú ember szeretne közeledni ilyen jelleggel
Egy próbát azért megérhet szerintem hátha:)
Régebben volt itt egy hasonló kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1256..
Érdemes elolvasni a nőktől származó válaszokat, én már komolyan kezdek félni, hogy milyen beteg nők szaladgálnak köztünk. Ennyi erővel le is szúrhatnak egy konyhakéssel, csak mert hozzájuk mertem szólni. Aztán meg jön a női panaszáradat, hogy "a mai férfiak miért nem tudnak kezdeményezni"...
A 7. válaszoló megmondta a tutit az biztos!
De a 8.válaszolóval is egyetértek mert teljesen megbolondultak a nők és a pasikat hibáztatják mindenért sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!