Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szűz férfiként szeretnék...

Szűz férfiként szeretnék ismerkedni, nyitott lenne rá valaki? Mivel 40 éves vagyok, fontosnak tartottam ezt megírni.

Figyelt kérdés
Szándékosan nem írok többet magamról mivel kellemetlenül érint a dolog és nem szeretném felfedni magam mindenkinek.

ápr. 4. 09:59
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ahogy a #2 írja, nagyon nem mindegy, miért nem voltál még senkivel. Leirod nekünk? Akkor talán tudunk segíteni.
ápr. 4. 23:59
 12/15 anonim válasza:

Szerintem se mindegy, hogy mi miatt vagy szűz 40 évesen. Megírod, akár privátban az okát/okait? De egyébként, attól függően, hogy miért alakult így, én abszolút nyitott lennék ismerkedni egy ilyen férfivel, többek között azért is, mivel én is szűz vagyok.

27/N

ápr. 5. 00:36
 13/15 anonim válasza:

Titeket egymásnak teremtett az ég :)(na jó, én nem vagyok szűz, de téged 12-es hozzászóló, bevállalnálak ;))

50/F

ápr. 5. 00:41
 14/15 anonim válasza:
De férfit vagy nőt keresel?
ápr. 5. 07:27
 15/15 anonim válasza:
prostik
ápr. 6. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!