Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő, akivel...

Van itt olyan nő, akivel lehetne ma-holnap találkozni?

Figyelt kérdés

Alig vannak, akik komolyan is gondolják az ismerkedést. Még barátkozni se nagyon mer a többség. Telefonszámukat is úgy örzik, mint a rakétaindító kódokat az oroszok.

Tudjátok, a sokaknak a barátkozás és a csetelés nem ugyan az.

márc. 31. 17:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Rendben 23:37, örülök hogy benéztél ((: Kölcsönös szimpátia alapján valóban találkoztál volna velem holnap?
márc. 31. 23:46
 12/23 anonim válasza:
#11 már több emberrel is találkoztam innen, vannak itt normális, átlagos srácok is. De sok esetben a távolság vagy az életkori különbségek miatt nem valósulnak meg. Bár én az elején leszűröm ezeket a dolgokat, így felesleges energiát nem fektet bele egyikünk se a az ismerkedésbe, illetve nem adok okot, hogy reményt keltsek a másik félben a találkozásra, mikor tudom, hogy z nem jöhet össze
ápr. 1. 00:28
 13/23 anonim válasza:
#12, miért te merre felé élsz és melyik évben születtél?
ápr. 1. 10:19
 14/23 anonim válasza:

Az ismerkedés KONKRÉT CÉLJÁT(!) kellene részletezni.

A mai felgyorsult világban - és az elterjedt online bűnözés világában - nincs miért csodálkozni, ha sokan magukba zárkóznak.

A budapesti lakóközösség általában is szinte mindig bizalmatlanabb volt, mint a vidék.

ápr. 1. 10:49
 15/23 A kérdező kommentje:

#14 már írtam. Találkozás. Nyilván beszélgetés vagy felőlem közös edzés is lehet. Hogy házasság lesz-e belőle, szex, vagy egy csók sem, szerintem erről gyerekes dolog nyilatkoztatni így előre bárkit is.

Aki rá tudja vágni a választ előre, az nem társat/partnert keres, hanem egy ALANYT, akin végrehajtaná saját akaratát.

ápr. 1. 11:01
 16/23 anonim válasza:
Életkori tartomány? Országosan helyileg hol?
ápr. 1. 11:07
 17/23 A kérdező kommentje:
Helyileg Budapest. Életkor számomra nem fontos, |legyen érzelmileg hozzám hasonlóan érett|, és |ne nézzen ki sokkal idősebbnek| mint az az életkor amennyi én is vagyok. De írtam is amúgy hol lakom. Nem olvastad?
ápr. 1. 11:13
 18/23 anonim válasza:
Kedves 17!58 éves vagyok ha a kor nem gond.Szexet is szeretem
ápr. 1. 11:59
 19/23 A kérdező kommentje:

#18 köszönöm. Ha nem gond, akkor nem élnék a lehetőséggel. Azért is nem, mert nem tudtad helyesen értelmezni amiket írtam. Biztos, hogy semmilyen téren nem jönnénk ki jól.

Valaki más esetleg..? Ha igen, akkor írjon bátran.

ápr. 1. 13:16
 20/23 anonim válasza:
Na akkor a kor ezek szerint mégis problémás. MOND KI hogy fiatal csajokat akarsz csak dugni mert 2 éve nem dugtál vagy fiatal vagy..
ápr. 1. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!