Van itt olyan nő, akivel lehetne ma-holnap találkozni?
Alig vannak, akik komolyan is gondolják az ismerkedést. Még barátkozni se nagyon mer a többség. Telefonszámukat is úgy örzik, mint a rakétaindító kódokat az oroszok.
Tudjátok, a sokaknak a barátkozás és a csetelés nem ugyan az.
Az ismerkedés KONKRÉT CÉLJÁT(!) kellene részletezni.
A mai felgyorsult világban - és az elterjedt online bűnözés világában - nincs miért csodálkozni, ha sokan magukba zárkóznak.
A budapesti lakóközösség általában is szinte mindig bizalmatlanabb volt, mint a vidék.
#14 már írtam. Találkozás. Nyilván beszélgetés vagy felőlem közös edzés is lehet. Hogy házasság lesz-e belőle, szex, vagy egy csók sem, szerintem erről gyerekes dolog nyilatkoztatni így előre bárkit is.
Aki rá tudja vágni a választ előre, az nem társat/partnert keres, hanem egy ALANYT, akin végrehajtaná saját akaratát.
#18 köszönöm. Ha nem gond, akkor nem élnék a lehetőséggel. Azért is nem, mert nem tudtad helyesen értelmezni amiket írtam. Biztos, hogy semmilyen téren nem jönnénk ki jól.
Valaki más esetleg..? Ha igen, akkor írjon bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!