16-18 éves meleg fiúkkal szeretnék ismerkedni. Itt vannak?
7.
Akinek tetszenek a 18-20 körüli fiatal /felnőttkorú/ lányok, az mióta pedofil kategória ????
Tudom, hogy ez most felkapott, sláger téma, de akkor is.
1)
16-20at írt.
2)
Nagyon gáz amikor középkorú faszik csorgatják a nyálukat olyan csajokra aki a lányaik lehetnének
9.
A fiatal 20 körüli lányok minden férfinek tetszenek, csak kétféle férfi van.
Van aki be meri ezt ismerni, van aki nem, mert ezt kivánja az etikett.
Ez a különbség.
Mert mindegy nekik csak luk legyen, mozogjon, és meglehessen dugni. Kb ennyi számít ezeknek a férfiaknak.
Nekem is ez szúrt szemet tegnap. A kérdezőt "lebeszéli" a melegségről (mintha szabad döntés és szabad választás lenne, meg mintha divat lenne melegnek lenni és csak ezért vonzódik a fiúk felé - ekkora tudatlanságot...), de azért neki van egy erős pedo- beütése, amivel szerinte semmi baj nincsen. Simán leírja, hogy 16 éves (még kiskorú!) lányokra is csorgatja a nyálát, a "gyönyörű kis lábikójukra, cicijükre, popsijukra". És arra hivatkozik, hogy minden heteró férfi ezt csinálja, csak nem vallja be, mert nem etikus. Hát ez roh@dtul gáz!!!
Egyrészt nem, nem csinálja ezt minden heteró férfi! Csak a pedofil beütéssel rendelkezők. Én pl. egyáltalán nem tartom vonzónak a tizenéves kislányokat, se a 16 éveseket, de még csak a 18-19 éveseket se.
Másrészt meg ultragáz etikettre hivatkozni, hogy mindenki ezt csinálja, csak az etikett miatt nem vallja be. Nem tudom mennyire lennél toleráns, ha a te 16 éves (még kiskorú, gyerek) lányodat egy ötvenes-hatvanas idősödő ember kezelgetné. Vagy akár több is, felváltva. Akkor is szemet hunynál felette és azt mondanád, hogy nincs vele semmi gond, mindenki erre gerjed, csak nem vallják be? Nagyon-nagyon gáz vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!