Van itt olyan fiú, aki szeretne ismerkedni és összeköltözni egy 28 éves budapesti lánnyal?
Engedtessék már meg nekem, hogy a társkeresésemet saját szabályaim szerint intézzem.
Rengeteg levelet kapok privátban, mindenkinek válaszolok aki megüti a minimális szintet.
Akinek nem tetszik, séta tovább, és nem kell okoskodni, trollkodni csak azért mert valakinek ez nem tetszik, nyilván akkor nem egymást keressük.
Ennyi.
"Nem egymast keressuk." :DDDDDDDDD
Ember, mindenki, akitol kapsz levelet, teged keres. Tobbes szamban nem beszelhetsz, mert csak te nem keresed ot, o teged igen... ez a kiralyi tobbes vicc, es csak a nok hasznaljak.
Nem egymast keressuk = nem erdekel, hogy megtennel ertem barmit, nem tetszel
Azért kíváncsi lennék, ha egy férfi is ennyi "rengeteg" levelet kapna, ugyanúgy maradna egyedül vagy képes lenne választani közülük egy befutó nőt? Mert ezt várjuk tőled is.
Majd légyszi írd be fél-1 év múlva is, hogy mi lett vele, akit választottál, úgy lenne értelme ezeknek a kéréseknek! Felőlem akár 5 év múlva is beírhatod, hogy jóskapista aki tegnap délután írt privátot, vele jöttél össze és már a 2. gyereket szülöd neki.
Kértem, hogy aki levelet ír, pár szóban mutatkozzon be.
Aki ennyire sem képes, azzal sajnos nem folytatom a levelezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!