Hol tudnék keresztény fiúkkal ismerkedni?18/l
Társkeresőn nem vagyok már fent, mert ott 100000/1-nek volt valamennyire is köze a valláshoz. A suliban nem nagyon ismerek ilyet, meg nem szoktam nagyon fiúkkal beszélgetni a baráti körömön kívűl.
Templomba csak idősek járnak, ifis csoport sincs.
Egyébként, HTK-ra készülök, ott remélem lesznek, de ezen kívűl milyen más lehetőség van erre?
Olvasd el a kérdést;)
Szia! Igazból az érdekelne, hogy hovávalósi vagy? Gondolom nem Pest megyei, vagy Budapesthez közeli. Mert ha esetleg így lenne, akkor lehet tudok ajánlani pár helyet ahol vannak vallásos fiatalok.
Én magam sajnos nem tartom magam megtért embernek, noha jártam már református lánnyal is, s nem a vallásosság kérdésével voltak ott gondok, hanem a jövőbeli tervek nem passzoltam. Gyerekvállalás, hol kéne élni, ilyesmik.(A leány nem akart gyereket a jövőben sajnos..)
Egyébként 25 vagyok, s Pest megyei. Szóval, ha esetleg akarnál valamiről beszélni, vagy esetleg Pest felé terveznél mozdulni, akkor lehet tudok tanácsot adni, hogy hol ismerkedhetsz tényleg keresztény és hihetetlenül jó fej, és aranyos korodbeliekkel akik komolyan veszik a hitüket! Keress bizalommal. :)
Kár, hogy csak vallásosokkal ismerkednél, egész normálisnak tűnsz :/
Amúgy szerintem kb bárhol tudsz vallásos srácokat találni, csak nyitottnak kell lenni. 18 vagy, lassan mész egyetemre (gondolom), ott rengeteg ember gyűlik össze és vannak egy csomóan olyanok is mint akiket keresel. Én legalábbis elég sokkal találkoztam. Plusz ha kimkzdulsz az otthoni közösségből és keresel mást, ahova el tudsz járni (kórus, hittanórák, nem tudom mi van még, rég volt már hogy én ilyenekre jártam) ott is tudsz megismerni hasonló embereket.
Csak férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!