Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kapcsolat céljából keresem...

Kapcsolat céljából keresem lány/nő (18-28) párom. Szeretnél velem ismerkedni? (24F)

Figyelt kérdés

Nos hát, megeshet, hogy házhoz jövök azért a bizonyos testrészéért a lónak, azonban mégis megpróbálkozom a való életen túl, az itteni társkereséssel is. :D

Röviden magamról:

Budapesti vagyok, 24 éves. Van egy macskám, de a kutyákat is szeretem, általánosságban az állatokat és a természetet is.

Szeretek túrázni, valamint fotózni, de van, hogy a kettőt egyszerre. Gyakran teszek meg biciklivel is kisebb-nagyobb utakat.

Kedvenc sorozataim közé tartozik többek között, a Nagy pénzrablás, és a Besúgó.

Zenei ízlésem mondhatni, hogy elég változtos, a metalon kívül nagyjából bármit meghallgatok. :D

Nyugodt, kissé visszafogott személyiséggel rendelkezem. Szeretek emberek között lenni, havonta egyszer eljárok bulizni.

182 magas vagyok.

Ja és nem dohányzom.

Írj ha felkeltettem az érdeklődésedet! :)

2024. febr. 21. 21:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
Kőszőnyűk! Hun lax? nyóc ker? csak ott van ísmereccség.
2024. febr. 22. 13:38
 12/14 anonim válasza:
Az itteni ismerkedés veszett ügy :/
2024. febr. 22. 20:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem is vártam túl sokat, így nem csalódtam. :D
2024. febr. 22. 21:49
 14/14 anonim válasza:
Ezt engedd el, legalább is itt a gyakorin biztos..
2024. febr. 24. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!