Miről beszélgessek valakivel, hogyha nehezen jön a téma?
Véleményed csak van a dolgokról, meg gondolom az agyad is folyamatosan pörög valamin, én általában azokról beszélek, vagy azt mondom, ha nagyon nincs téma. Jobb, mint a semmi. Persze ehhez a másik ember is kell, tehát egy beszélgetést 2 félnek kell akarni fenntartani, különben hozhatsz te bármennyi témát.
De itt is van egy ötlet: vidd el társasozni, vannak kifejezetten randira/pároknak tervezett társasok, amiket pont úgy raktak össze, hogy hozzák a témákat.
Bármi, ami érdekel. Érdeklődj, hogy a másik miket szeret, mikkel tölti idejét vagy pl miket próbálna ki stb.
Egyénspecifikus. Ezért hülyeség lenne most példákat dobálni.
Amik pl engem érdekelnek a legtöbb embert nem igazán. Pedig mindennapjaink része mindaz.
Épp ma gondolkodtam ezen hogy annó milyen témákat dobtam be két dolog jutott eszembe az egyik csajjal úgy jöttem össze hogy elmagyaráztam neki hogy miért nem kedvelik a kutyák és a macskák egymást
Tudom hogy ez furán hangzik de bejött illetve elindult a beszélgetés
Az a tapasztalatom hogy nem a sablonos dolgokat kell erőltetni
De az biztos hogy meg fog jegyezni illetve eszébe fogsz jutni plussz te is jobban megismered abból hogy reagál
Az exemmel én meg úgy jöttem össze, hogy egy átbulizott éjszaka után (kissé már ittasan bókoltam neki) másnap kijózanodva VICCES ALAKÚ CSAPOKRÓL vagy alami ilyesmiről küldtem neki egy gyűjteményt. :D Persze ezen nagyon jól szórakozott, évekig felhozta. Azóta annak a kapcsolatnak annyi, de milyen hülyeség volt az, ami elindította a folyamatokat :D
Ne viccelj a macskás történet a jéghegy csúcsa,voltak bőven cifrábbak természetesen volt olyan is ami nem jött be vagy olyan dolgokat mondtam amivel érzékeny pontra tapintottam és a vicc az hogy ez vezetett egy remek beszélgetéshez bár az is hozzátartozik az igazsághoz hogy ezáltal bőven barátzónába kerültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!