Tinderen meg Badoo-n miért nincs sohasem match-em?
Pedig szerintem elég jó képek vannak kint rólam, bemutatkozásom is van:
"Célom egy olyan lányt találni, akivel élvezzük egymás társaságát, hasonlóan gondolkodunk és jól érezhetjük magunkat. Akivel bejárhatjuk a világot, mert szeretnék sokat utazni és minél több helyre eljutni. Remélem te leszel az akivel ezt megvalósíthatom!"
Konkrétan jó, ha havonta egy matchem van a két platformon együtt. Nem tudom miért.
22/F
Srácok! Másnál is ez a helyzet? Lányok? Nálatok hogy van ez?
Köszi a válaszokat!
Sokan gondolják, hogy jó a kép, amit kiraknak, de nagyon nem azok.
Emellett netes ismerkedés hátulütőit nem ismered elég mélyen és sokat vársz tőle.
Ez a sablon szöveg pedig elég jellemtelen.
Mondj személyesebb dolgokat, amik téged tükröznek.
Engem naponta minimum 50 fiu megakar dugni
18 L
Nekem amióta regisztráltam a Badoo-ra, ill a Tinderre 2-3 év alatt csak 1x sikerült befűznöm egy lányt, de az első találkozás után véget ért a dolog.. - (Persze előtte még napokig voltunk távkapcsiba.)
A lényeg, ha randizni mész, sose legyél túl csöndes, túl udvarias, se régimódi. és vegyél menő cuccokat, bár nem tudom, a farmer nadrág és a fekete póló miért nem tetszett rajtam a lánynak, de nah..
A nők is ilyen gyenge bemutatkozást szoktak írni, szóval tök mindegy. Nem kell álszenteskedni kedves válaszolók.
Már el se olvasom, teljesen érdektelen számomra mindenkinek a bemutatkozója. Család, baratok, egészség. Meg szeretek utazni. Ennyit tudnak írni. És kiraknak egy vigyori képet. Ha írsz csak lenéznek, de nem válaszolnak. Szánalmas.
Kérdező. Sajnállak, nem egyszerű de előbb utóbb biztos megtalálod a párod. Sok sikert.
Ja egyszer csinaltam egy lanyprofilt nem tul szep lany kepevel es 10-esevel jottek a fiuk, mind megdugni akart
Persze nem valaszoltam egyiknek se meg le is toroltem par nap utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!