Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha több társkeresőn üres,...

Ha több társkeresőn üres, kitöltetlen adatlappal, fotó nélkül érkeznek naponta érdeklődő privát levelek, akkor mindez szerinted is bizonyítja, hogy kamu az összes társkereső oldal/app?

Figyelt kérdés

Olyan szövegekkel kapok leveleket, hogy tetszik a profilom, az adatlapom ezért szeretnének megismerni. 🤔

Férfiként, aki nőt keres, egyik oldalon még férfiaktól is kaptam ilyen üzeneteket. 😯

Mondanám, hogy hízelgő naponta kapni felkéréseket ismerkedésre, ám így, hogy semmi alapjuk nincs a kapcsolatteremtésre, számomra egyértelmű bizonyíték a szolgáltatók csalására.

(52 éves Budapesti férfi vagyok)

febr. 13. 10:52
1 2
 11/12 anonim válasza:

A GYK is inkább csak ismerkedés,írkálás.

Itt is sok férfi Csak szexet keres.

Tapasztalat

Társkereső oldalakat meg pont ezért kerülöm.

febr. 16. 13:52
 12/12 anonim válasza:

Nem azt írta, vagy kérdezte a kérdező, hogy a felhasználók csalók-e, hanem hogy a társkereső oldal és applikációk azok -e? Én határozottan mondom, hogy jó pár igen az. Pl a Chatyou is az. Találtam is róla egy leleplező cikket, meg próbáltam is. Ingyenesnek hirdetik magukat, de komoly pénzeket kérnek azért is, hogy 1 valakinek írj, és általában rögtön visszaír, mert vagy egy sima fiktív alkalmazott áll a profil mögött, vagy chatbot, és ha válaszolni akarsz az üzenetre akkor megint pénzt kell feltöltened. Ez az oldal a mai napig él és működik. De még így is sokan bedőlnek neki.

Vannak csak simán pénz lehúzós oldalak, de ott valódi nők vannak. Trükkösek ők is, de legalább kiírják hogy ennyi meg annyi az előfizetés. Ott általában csak a férfiaknak kell fizetni. Valódi ingyenes meg nem létezik férfiak számára, ahol vissza is ír a hölgyemény.

okt. 28. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!