Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » BDSM kedvelő lányok ti hol...

BDSM kedvelő lányok ti hol ismerkedtek? Célirányosan szoktatok, vagy úgy vagytok vele, hogy a pasik többsége nyitott rá valószínű?

Figyelt kérdés
Online az smpixie oldalt ismerem. Élőben pl rendezvényeken/klubokban hol érdemes?

2024. febr. 11. 13:15
1 2
 11/12 anonim válasza:
43 éves pasi vagyok. Nyugodtan írhattok privátot nekem lányok. :)
szept. 25. 13:25
 12/12 anonim válasza:

Kérdező, sajnos nincsenek ilyen tuti oldalak, vagy bárok. Tudtommal.

A legkonkrétabb az smpixie lenne, de szinte lehetetlen rajta ismerkedni, annyi kamu reg van fent.

A Pixisek szoktak tematikus zártkörű esteket tartani. Nem sűrűn, mindössze évi 2-3 alkalommal, egy őket befogadó szórakozóhelyen. De ott meg alapjában már kialakult csoportok vannak.

Én több mint 10 év alatt többször voltam regisztrálva a Pixin. Egyetlen kapcsolatom sem lett onnan.

Miközben lett 3 tematikus kapcsolat klasszikus társkereső oldalakról. Egyikük, a legütősebb, utána slave girl szerepet vállalt be mellettem. 24/7-ben. 4 évig volt velem. Miközben az ismerkedésünk idején az internetről guglizta, mi is az a BDSM.

A nagy többség számára ismeretlen a BDSM, ezért nem igazán van ilyen irányú ismerkedési lehetőség. Az én tapasztalatom legalábbis ez. De azért kívánok sok sikert neked! Diszkréten puhatolózzál neked tetsző lányoknál, hátha az új év meghozza az új partnert. ;)

dec. 30. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!