Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan illetve hol tudnék...

Hogyan illetve hol tudnék ismerkedni 35 éves férfiként?

Figyelt kérdés
Nem iszom, nem drogozom, nem vagyok állat, mégsem tudok boldogulni a társkereséssel. Szeretnék idővel családot,de ahogy a dolgok állnak, úgy érzem nem igazán van remény... Hogyan,és hol lehetne ismerkedni komoly szándékú hölgyekkel?
2024. febr. 3. 08:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nézd én nem ilyen válaszokat várok ahol csak sértegetni tudnak...
2024. febr. 3. 20:49
 12/26 anonim válasza:

#11: Hagyd, valószínűleg csak egy szánalmas kis senki, máskülönben nem az lenne a hobbija, hogy belerúg egy kérdezni merő emberbe. Az ilyeneknek max. ennyire futja...

Hogy a kérdésedre válaszoljak: sok mindentől függ az ismerkedés sikeressége (külső, önbizalom, szociális készségek, lehetőség az ismerkedésre stb.). Nem mindegy, hogy falun vagy nagyvárosban élsz, van-e bármilyen közösség vagy ismerkedési lehetőség (pl. utazol-e munka előtt/után, van-e esélyed beszédbe elegyedni közben valakivel, be tudsz-e menni mondjuk egy városi művelődési házba egy nyelvtanfolyamra stb., vagy mondjuk a faluban van néhány lepusztult, koravén csaj, és max. egy kisbolt meg egy kocsma biztosítja a szociális teret). A netes ismerkedés sem ér semmit, ott a nők nagy része vagy kamu, vagy pénzért árulja a testét, képeket, videókat, használt bugyit, vagy flúgos, vagy ronda, vagy csak az egóját fényezi azzal, hogy hány férfitól kap lájkokat és üzeneteket. Ha egy nő akár csak átlagosan is néz ki, és van normális élete, az nem fog rászorulni a társkeresőkre, a valóságban is simán talál magának valakit, akár dugásra, akár komolyra.

2024. febr. 4. 12:54
 13/26 anonim válasza:
Ha introvertált vagy, akkor leginkább társkeresőn, fórumon. Akár itt is. Nekem egyet kivéve minden kapcsolatom netről alakult. Nem igaz, hogy egót fényezni beszélgetünk, vagy prostik vagyunk:) Nagyon sok lány is szenved ezzel a problémával. Azzal, hogy társaságba nem járnak, meg ha járnának is, manapság elég felületesen megy a csevegés. Marad a net. Közös érdeklődési kör sokat segítene. Egy olyan fórum, ahol hasonló érdeklődésű emberek beszélgethetnek.
2024. febr. 4. 18:58
 14/26 A kérdező kommentje:
12-13#. Sajnos faluban élek,ahol tényleg nem működik ez. Ezt minden férfi ismerősöm belátta, tapasztalta. Még olyan közösségi élet sincs itt,ahol tényleg lehetne ismeretségeket szerezni, vagy akár ismerkedni. Én sem gondolnám, hogy minden nő kurvàlkodni regisztrál fent, vannak biztos olyanok,akik társat keresnek. Nekem az online ismerkedésnél az a tapasztalatom, hogy nagyon sok nővel egyszerűen nem lehet beszélgetni. Nem tudnak beszélgetni,nem tudnak kérdezni. Mintha magammal beszélgetnék. Egyoldalú,és nagyon zavar. Nem dugni keresek magamnak,nem játszani, szórakozni, nem azért , hogy legyen kit bántani,csak pusztán szeretném végre átélni,milyen egy olyan élet,ahol tartozok valakihez,akivel kölcsönösen szeretjük egymást. Ennyit akarok. De sajnos le kell mondani róla,mert sehogy sem sikerül ezt elérnem.
2024. febr. 4. 19:06
 15/26 anonim válasza:
Én úgy ismerkedtem itt, hogy írtam olyan embereknek, akiknek tetszettek a válaszaik, intelligensnek tűntek, jófejnek vagy ilyesmi. Abból beszélgetés alakult és több randi is. Az egyikkel három éve együtt élek:)
2024. febr. 4. 19:08
 16/26 A kérdező kommentje:
Az tök jó tipp
2024. febr. 4. 19:20
 17/26 anonim válasza:
#14: Tudom, én is falun élek, körülöttünk csak egy-két kisváros van, ahol szintén nem nagyon lehet semmit sem kezdeni. Aki legalább megyeszékhelyen vagy ahhoz közel lakik, annak jóval nagyobbak az esélyei. Nyilván akad egy-két olyan nő is, aki komolyabbat keres a neten, viszont a legtöbben vagy nem válaszolnak, ha írsz nekik, vagy neked kellene szórakoztatnod őket, mert még visszakérdezni is képtelenek, vagy irreális elképzeléseik vannak önmagukról és a leendő partnerükről, vagy találkozni nem hajlandóak stb. Sokféle netes helyet kipróbáltam már, beszélgettem itt is, más fórumokban is, kísérleteztem társkeresőkkel, de nekem többségében nagyon rossz tapasztalataim vannak. A 12-es vagyok.
2024. febr. 4. 19:26
 18/26 anonim válasza:
Nekem bevált, egy próbát talán neked is megér. Ne feltétlenül ragaszkodj az ismerkedés kategóriához, írj a nyelvtanuláshoz, motorozáshoz, üzleti ügyekhez, családi nyavajákhoz. Bárhol találhatsz jófej embereket. Akár új barátokat is.
2024. febr. 4. 19:27
 19/26 A kérdező kommentje:
17#. Tudom. Nagyon nem tud a legtöbb nő beszélgetni,meg kérdezni. Vagy csak nem akarnak,vagy tényleg ennyire nem tudnak nem tudom,de baromi kiábrándító, meg zavaró. Semerre sem halad a beszélgetés
2024. febr. 4. 19:30
 20/26 anonim válasza:
#15: Akkor neked marha nagy szerencséd van. Nekem még nagyon régen, vagy 15 éve volt innen egy-két randiszerűségem, de azóta csak egyre rosszabb a helyzet. Volt, aki normálisnak látszott, aztán kiderült, hogy zakkant, más egyszerűen csak beképzelt volt, akadt, aki simán eltűnt, a többség kb. azt várta, hogy udvari bolondként szórakoztassam. Igyekeztem normális és türelmes lenni, nem küldtek farokképeket, nem rohantam le senkit, de így sem mentem semmire. Általában több hetes beszélgetés után vetettem fel, hogy legyen képcsere, menjünk át valami másik felületre, vagy hogy akár vehetnénk az irányt egy személyes találkozás felé is, de ugyanúgy nem lett ezekből semmi, mint ha két perc után kérdeztem volna meg ugyanezeket.
2024. febr. 4. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!