Ismerkednél egy fiatal lánnyal?
Egy jómódú, udvarias férfival ismerkednék, aki megbecsül és biztonságban tudom vele érezni magam.
22/L
Igen. Jómódú is vagyok, megtehetem, miért is ne.
Van kedvenc éttermed?
Nem mondanám magam jómódunka, de jobban keresek, mint az átlag.
Munka mellett tanulok, hogy elérjem a céljaimat, hogy a hobbim legyen a munkám és még sokkal jobban keressek és ezután leszek jómódú.
Szeretek főzni, udvarias vagyok és a mindenkori páromat támogatom mindenben, amiben csak tudom. Mindig kitalálok valami jó közös programot, hogy sose unatkozzunk.
Romantikus típus vagyok, odafigyelek a páromra.
Az előző páromnak is megadtam szinte mindent: kényeztetés, anyagi támogatás, 2 évente egy hosszabb külföldi nyaralás, törődés-odafigyelés, 2 hetente étterem.
Kedves kérdező! Rólad mit lehet tudni? Mit teszel bele egy kapcsolatba? Röviden írhatnál magadról (kinézet, hobbi, munka, személyiséged, stb...)
27F
25-26
Arany testvéreim! Nagyon sok sallerbe belefuttok még, ha ilyen kérdéseknek bedőltök! Minden szervkereskedő álma az ilyen hiszékeny embermassza.
28 Honnan veszed, hogy bedőltem? Reagáltam egy vicces kommentre.
Ha neked ebből az jött le, hogy egy szót is elhiszek a kérdésből, akkor elég élénk a fantáziád, lehet hogy írásba kéne fognod. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!