A túrázás a mozgatórugóm. Van itt olyan lány, aki ugyanígy van?
Figyelt kérdés
Rendszeresen túrázok és vadkempingezek, amely elfoglaltságok engem nagyon feltöltenek. Húszas éveim elején járó férfi vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj kérlek egy privát üzenetet.
jan. 24. 04:37
11/15 anonim válasza:
10-es!
Röhejes vagy :D
jan. 28. 13:13
12/15 anonim válasza:
11es miért ha kiderülne hogy ez a túrázó gyerek egy 160 magas zömök portás aki az anyjával él tápiófalván és 8 általánosa van, autója nincs, kicsit dundi stb ? Akkor máris hasna esnél tőle merthogy ő vadkempingez?
37F reál-incel
jan. 28. 13:26
13/15 A kérdező kommentje:
Lebuktam 😀
jan. 28. 13:44
14/15 anonim válasza:
12-es!
A 20-as évei elején jár, belefér, ha a szüleivel él és nincs autója sem. A 160 cm sem általános kizáró ok. Nem írta, hogy gazdag svéd fitness modelleket keres, a saját "kategóriájában" nagy esélye van találni valakit.
jan. 28. 15:08
15/15 anonim válasza:
Kár,hogy fiatal(abb) vagy! 😀
nov. 13. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!