Nem független, budapesti, lassan 42éves kis termetű srác hölgy társaságot keres. Valaki? :)
Figyelt kérdés
jan. 12. 06:58
11/14 anonim válasza:
#3 Meg tudlak érteni. Sajnos én is emiatt nem találok párt, mert túl nagyok a melleim. :( De nálam még rátesz egy lapáttal, hogy milliárdos vagyok, ez is elijeszti a férfiakat. Sajnos rengeteg pénzt sikerült összeszednem szépségversenyekből, meg főzőversenyekből. Már dolgoznom sem kell, csak ülök itthon, a hatalmas házamban - amiben külön gamer szoba, meg szexelő szoba is van - és reménykedek, hogy egyszer megtalálom itt gyakorin azt a férfit, aki ideköltözne hozzám, és főzhetnék, moshatnék rá, szexelhetnék vele egész nap, meg lesném minden kívánságát, költhetném rá a túl sok pénzemet.... Olyan magányos vagyok. :(((
jan. 12. 18:01
12/14 anonim válasza:
🤣😂🤣😂🤣
jan. 12. 21:25
13/14 anonim válasza:
#3 Ez a kamus meleg f#sz...
jan. 13. 07:02
14/14 anonim válasza:
45kiló? Az másfél zsák krumpli😳
jan. 13. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!