Szabadidő partner keresés?
Üdv a tagoknak!
Manapság úgy látom elég nagy divat ez a barátság extrákkal nevezetű kapcsolódás.
Ami megdöbbentett és ami miatt írom is most ezt a kérdést, hogy az utóbbi hetekben több nő ismerős is lazán bedobta, illetve neten is sokhelyen olvasom, hogy ja amúgy ők ilyen kapcsolatban vannak. Én férfiként mindig komoly kapcsolatot próbáltam keresni. Viszont már egy jó ideje úgy érzem szinte lehetetlen hogy az ember megtalálja a párját. Kezdek ráfeszülni a témára, és most ahogy így ez a téma többször jött szembe, elgondolkodtatott.
Lehet nekem is ilyesmit kellene keresni? Lehet egy ilyen kapcsolatból alakulna majd ki egy szerelem, egy jó kapcsolat? Elvárásoktól mentesen?
Egyébként hogy alakítanak ki az emberek ilyen kapcsolatokat?
Akinek van tapasztalata ilyen téren, írjon már kommentet legyen szíves.
1:
Az egyik hölgy partnerét véletlenül ismertem, csak a hölgy ezt nem tudta. Nem extrán jóképű az illető.
Valamint neveztek már engem is jóképűnek. Szóval ez szerintem inkább azon múlik kinek mi jön be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!