Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Sorolja második helyre a...

Sorolja második helyre a hobbijait a pasi,ha ismerkedik és komolyabb kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés
Egy haspival ismerkedem, extrem sportok a hobbija, van hogy eltűnik emiatt 2-3 napra, mert akkor kempingben vagy lakokocsiban laknak haverokkal vhol a hegyekben stb. Ez szerintetek belefér, ha ismerkedési szakaszban van egy kapcsolat?

jan. 7. 00:12
1 2 3
 11/22 IgaziÚriember válasza:

"Ez szerintetek belefér, ha ismerkedési szakaszban van egy kapcsolat?"

Ezt neked kell tudni bele fér-e. Férfi oldalról nézve nekem nem férne bele hogy egy nő belepofázzon mikor foglalkozom a hobbijaimmal vagy mikor találkozok a haverjaimmal (főleg nem ismerkedési szakasz alatt).

jan. 7. 10:40
 12/22 anonim válasza:
Neked már most nem felel meg az életvitele, ez a kapcsolat halálra van ítélve.
jan. 7. 11:41
 13/22 anonim válasza:
Ha nekem egy pasi azzal állna elő, hogy bármelyik hobbim nem fér bele a kapcsolatba, teljesen egyértelmű lenne, hogy a hobbijaimnál maradnék, a pasi meg keressen mást. A pasitól sem jutna eszembe elvárni olyasmit, hogy bármilyen hobbijáról miattam mondjon le. És ezzel minden egészséges lelkületű, normális értékrendű, nem kapcsolatfüggő, nem önértékelési zavaros ember így van.
jan. 7. 11:52
 14/22 anonim válasza:
Ha már az elején nem fér bele ennyi, ez a kapcsolat most halálra van ítélve. Nem lehet el várni hogy a másik teljesen feladja a hobbiját miattad.
jan. 7. 12:47
 15/22 anonim válasza:

Picit beteg vagy. :D És ha a másik belemegy, hogy hanyagolja a hobbiját miattad, akkor ő is.

Ezzel egyrészt az a gond, hogy ha még az elején, a nagy rózsaszín köd miatt bele is megy ilyesmibe, az később úgyis előjön majd, és tönkre fogja tenni az egész kapcsolatot.

Másrészt, aki annyira rád van függve, hogy lemond a hobbijáról miattad, annak valamilyen problémái vannak, túlzott megfelelni akarás, kapcsolatfüggőség, az önbecsülése a padlón, stb. És ezeknek a problémáknak van egy sötét oldala is, ami meg majd neked fog később nagyon sok kellemetlenséget okozni, pl. beteges féltékenység, kontrollmánia, ellenőrizgetések, korlátozások, stb.

Tehát semmiképpen nem jársz jól ha olyannal jössz össze, akitől sikerül ezt kikövetelned.

jan. 7. 12:55
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem mondtam h hagyja ott, ne dorgáljatok már le a sárga földig. Annyit írtam csak h előtérben legyen e a dolog. Már nekem estek itt. Nem várom el h hagyja abba.
jan. 7. 12:57
 17/22 anonim válasza:
Ha előtérben van maradjon is ott. Megszokod vagy megszoksz
jan. 7. 13:52
 18/22 anonim válasza:

Én randiztam párszor egy sráccal, de az nagyon szélsőséges helyzet volt, és ő nem igazán akart módosítani bármin, elvárta volna, hogy én dobjak el mindent, ha neki jó épp, ezért sem lett belőle semmi.

Ő gitározott, focizott, angolra járt és edzett is, a hét minden délutánja foglalt volt valamivel, de ő pl arra se volt hajlandó, hogy fél órával hamarabb jöjjön el, hogy tudjunk találkozni, de azt elvárta, hogy ha elmaradt a foci, akkor én azonnal induljak el az én programomról, mert akkor épp ráért.

Szélsőséges, de van ilyen, viszont erre nagyon nehéz bármit is építeni.

jan. 7. 13:55
 19/22 anonim válasza:
Ha ennek a foszernak mar az ismerkedes szakaszaban is a haverjai meg a hobbyja a fontosabb, ugy rugnam ki, hogy fustol. Egyszeru keplet teljesen. ;-)
jan. 7. 15:19
 20/22 NTBS válasza:
Ha magától nem érzi engedd el.
jan. 7. 17:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!