Mit válasszak? Megéri?
A lényeg az hogy jelenleg Németországban dolgozom.. és van két lány.. mind a kettő szeretne találkozni velem (randizni,). Az egyik nagyon nagyon szép.. ő tőlem 700 kilométerre lakik sajnos.ő is házias szeret főzni sütni, viszont 2 évvel idősebb tőlem.. A másik már Csak 250 de ő nem valami szép bár nagyon házias,és nagyon kedvel
.. a szívem a távolabbikra szavaz,de 700 kilométer oda meg vissza... Nagyon hosszú. És mi van ha felesleges? Nem tudom mit tegyek?
Én is együtt vagyok egy lánnyal. és még a 70 km is sok, pedig a tiédhez semminek tűnik. Ez a 70 km is 3 órás út nekem, és van hogy kimerít az út és nem tudok már "ragyogni" előtte.
Szerintem ha nem látod szépnek a másik lányt akkor inkább hagyd, olyannal jöjj össze akire tényleg vágysz
De, a 700 km sem baj, ha nemsokára össze költöznétek :)
A leírtak alapján egyiket se válaszd. Ha már többen vannak képben és hetitálsz, ráadásul itt kell idegeneket kérdezgetni, akkor egyikük sem tetszik igazán. Max jobb mint a semmi alapom akarnál találkozni velük.
A másik, hogy mindkét nőről azt tartottad fontosnak megemlíteni, hogy szép vagy sem, illetve hogy tud-e főzni,takarítani (gondolom rád🤡). Ezek alapján brutál felszínes, ősember kategória pasi vagy, akinek valami csini szexrabszolga/házicseléd kell. Mindkét nő jobban járna, ha messze elkerülnéd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!