Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit válasszak? Megéri?

Mit válasszak? Megéri?

Figyelt kérdés

A lényeg az hogy jelenleg Németországban dolgozom.. és van két lány.. mind a kettő szeretne találkozni velem (randizni,). Az egyik nagyon nagyon szép.. ő tőlem 700 kilométerre lakik sajnos.ő is házias szeret főzni sütni, viszont 2 évvel idősebb tőlem.. A másik már Csak 250 de ő nem valami szép bár nagyon házias,és nagyon kedvel

.. a szívem a távolabbikra szavaz,de 700 kilométer oda meg vissza... Nagyon hosszú. És mi van ha felesleges? Nem tudom mit tegyek?

jan. 3. 20:13
 1/6 anonim válasza:

Én is együtt vagyok egy lánnyal. és még a 70 km is sok, pedig a tiédhez semminek tűnik. Ez a 70 km is 3 órás út nekem, és van hogy kimerít az út és nem tudok már "ragyogni" előtte.

Szerintem ha nem látod szépnek a másik lányt akkor inkább hagyd, olyannal jöjj össze akire tényleg vágysz

De, a 700 km sem baj, ha nemsokára össze költöznétek :)

jan. 3. 20:19
 2/6 anonim válasza:
150 km- es távkapcsolatban elek a párommal több mint két éve, tudom nem 700 km, de azért ez sem kevés. Ha szimpatikus neked, én mindenképpen adnék neki egy esélyt. Amikor nálunk kiderült, a távolság akkor sem ijedjünk meg hanem adtunk neki egy esélyt es milyen jól tettük. Igaz ez a kettő év nem volt egyszerű, sokszor távol egymástól de pár hónap múlva összeköltözünk. Találkozz vele, ha szimpi el kell gondolkozni azon, hogy meg tudnátok e oldani a közeljövőben az összeköltözést, ha igen szerintem megéri várni egy kicsit. Ha nem akkor viszont tényleg érdemes elgondolkozni rajta, hogy megéri e folytatni.
jan. 3. 20:29
 3/6 anonim válasza:
Vagy teszteld mindkettőt vagy keresgélj még. Hátha lesz 7 kmre is megfelelő jelölt.
jan. 3. 20:37
 4/6 anonim válasza:
Nem te választasz, ők választanak téged. Ha rád esi a választás, akkor örülj neki.
jan. 3. 20:38
 5/6 anonim válasza:

A leírtak alapján egyiket se válaszd. Ha már többen vannak képben és hetitálsz, ráadásul itt kell idegeneket kérdezgetni, akkor egyikük sem tetszik igazán. Max jobb mint a semmi alapom akarnál találkozni velük.

A másik, hogy mindkét nőről azt tartottad fontosnak megemlíteni, hogy szép vagy sem, illetve hogy tud-e főzni,takarítani (gondolom rád🤡). Ezek alapján brutál felszínes, ősember kategória pasi vagy, akinek valami csini szexrabszolga/házicseléd kell. Mindkét nő jobban járna, ha messze elkerülnéd őket.

jan. 3. 21:40
 6/6 anonim válasza:
Amelyik jobban tetszik neked. De vigyázz a nőkkel becsapósak. Amelyik nagyon kedvel téged nem is biztos hogy úgy van. Nekem is mondtak csajok mindent aztán semmi nem lett. De nagyon valószínűséggel azt mondom neked hogy én hagynám mind a kettőt spontán ismerkedj a környékedről
jan. 4. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!