Vannak itt olyan caajok,akiknek fontos,hogy a partnerük oltatlan legyen?
Nekem fontos. És a többi nagyszájúnak mondom, igen,hiába jó képű és vonzó,kedves stb, nekem visszataszító,hogy oltott.
Fene tudja,hogy mit olottak beléjük. Engem ne oltson be a test nedveivel. Így is igyekszem nem belegondolni,hogy valamilyen szinten az életem során akaratlanul is kontaktálok oltottakkal.
De szép lassan fogynak el...nehéz olyan párt találni aki oltatlan és nem volt kapcsolata oltottal. De ha nem találok magamnak ilyen kritériumok mellett pàrt szívesen választom azt,hogy egyedül haljak meg.
Szeretnék gyereket, most az emberek 70%-ának nem sikerült. Ha sikerül is nagyon nehezen. Nekem erre nincs szükségem, hogy autista gyerekeket szüljek,mert nem sikerült normális párt találjak.
Nyugodtan le lehet pontozni, úgy is csak az pontoz le akinek bassza a csőrét a véleményem.🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!