Másba is lehetek ennyire szerelmes?
A legszebb éveidben vagy, ez a nők fénykora. Nem érdemes így elpazarolnod, egy igazi férfi megoldaná ezt a helyzetet, ha tényleg annyira fontos vagy neki, semmi nem állhat az útjába.
Senkire, soha nem szabad várni az életben, ez egy alapvetés, amit én komoly szenvedések árán tanultam meg.
#5 Te tudsz olyanról, akinél ez bejött? Hogy várt, küzdött hosszú évekig, aztán egyszer csak éltek boldogan, amíg meg nem haltak? Mert én jónéhány ilyennel próbálkoztam már konkrétan életemben, és soha semmi értelme nem volt, csak elpazarolt évek és szenvedés, és ugyanezt láttam másoknál.
Azokat az éveket már soha nem kapod vissza és semmi sem értékesebb az életben mint az idő.
Az is lehet hogy van családja/felesége/élettársa és amig veled van az üzleti útnak mondja az igazi párjának.
Nekem azért komolytalan ez a férfi mert ha annyira akarna akkor oda tudna költözni a környékre mutatva hogy komolyak a szándékai. De minden valószínűség szerint kettős életet él vagy legalábbis nem vagy több mint egy szerető
Amúgy 20 as éveid a legszebbek, biztos nem kellene elvesztegetned egy távkapcsolatra.
Nehéz is kapcsolatnak nevezni hogy havonta heti 1 szer látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!