Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szorongó/depressziós/mentális...

Szorongó/depressziós/mentális beteg lányok! lenne kedvetek ismerkedni egy hasonló sráccal? szintén egy emberi csőd vagyok 20F

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 19:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
Neked még van időd helyrehozni, fiatal vagy
2023. dec. 24. 22:59
 12/14 anonim válasza:
Ne akarj mentálisan beteg nőt...
2023. dec. 25. 08:32
 13/14 anonim válasza:

Nem. Minek, hogy jobban lehúzzon?

Inkább maradnèk egyedül

2023. dec. 27. 09:41
 14/14 anonim válasza:

Őszintén szólva tényleg nem jók az ilyen párosítások. A kezdetekben jó érzés, hogy van aki ugyanazon megy át, amin te, van aki végre megért téged, de ezek a kapcsolatok nem hosszú életűek. Általában arra jók, hogy egy ideig ki tudod magad fejezni, aztán idővel megszűnik a kommunikáció. A 13-as írta jól le. Mindenki más ritmusban gyógyul, fejlődik, ez rengeteg problémát eredményez a kapcsolatban. Aki jobban van vagy nem olyan súlyos állapota, mint a csevegőpartnerének, az úgy érzi, hogy lehúzzák, aki meg rosszabb állapotban van, az úgy érzi, hogy nem veszik komolyan ignorálják.

Van ai meg pont azért nem akar gyógyulni, mert végre van aki megérti őt, elfogadja ilyennek és ezért nem is érzi szükségét a változásnak, mert, "ahogy a mellékelt ábra is mutatja, az emberek buták és végre talált valakit, aki nem buta, mert megérti őt".

Szóval az ilyen kapcsolatoknak a lényege sokszor az lenne, hogy együtt gyógyulnak, de ebből sokszor lesz az, hogy csak együtt szenvednek.

Pont ezért veszélyesek is lehetnek az ilyen kapcsolatok, mert aki belekényelmesedik abba, hogy nem kell változtatnia, végre megértik őt, az sokkal rosszabbul érzi magát, amikor szembesül azzal, hogy ez nincs így.

Annakidején járta csoportterápiára és ott elvoltam a csoporttagokkal, beszélgettünk foglalkozáson kívül is, de ahogy végetért, én megszüntettem velük a kapcsolatot. Ami összeötött minket, az annyi volt, hogy mindannyiunknak volt egy rosszabb életszakasza vagy mentális betegsége, tehát egy múlandó állapot volt a kapocs közöttün, nem pedig egy hosszútávú érték.

2023. dec. 31. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!