Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik-e olyan nő, aki olyan...

Létezik-e olyan nő, aki olyan kapcsolatra vágyik férfival, amiben sem romantikus, sem szexuális jelleg nincs, csupán barátság? És mindez esetleg még együttélésben is megnyilvánul.

Figyelt kérdés

Esetleg aki ilyen kapcsolatban él, az is írhat.

FONTOS: nem arra gondolok, hogy a szerelem vagy szex elmúlt, és most már barátként éltek együtt, hanem kezdettől fogva nem volt más, csak barátság.

Ill. aki ilyenre vágyik, férfi, nő.

2023. dec. 22. 20:46
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Soha nem látogatom azt az oldalt most pont ránéztem

Én pont ilyet szeretnek de úgysem lesz

2023. dec. 23. 01:36
 12/22 anonim válasza:

Valami kimaradt: azt nem írtad, hogy KÖZÖS LEGYEN A KASSZA! (Ugye erről lenne szó?)

A lényeg a közös megélhetés. Nekem sincs most kedvem egy új kapcsolatra. A régebbi megszakadófélben van...

Hány éves vagy és milyen korosztályra gondoltál? Földrajzilag?

2023. dec. 23. 07:09
 13/22 anonim válasza:
Nem igazán értem miért kell az együttélés bele. Férfi-női barátságban nincs semmi különös, de minek éljene együtt? Ráadásul ha valamelyiknek párja lesz azzal mi lesz? Mert a fejemet ráteszem hogy féltekeny lenne a másikra.
2023. dec. 23. 08:07
 14/22 anonim válasza:
Én is szeretnék 50F
2023. dec. 23. 08:19
 15/22 anonim válasza:
Lehet, hogy már annyit csalódott a kérdező, hogy ezt látja megoldásnak. Mivel az ember társas lény, szeretne valakivel együtt lenni, de nem szerelemből. Együtt akar élni valakivel, akivel jól kijön, van, akire számíthat, akivel segítik egymást, pont ahogy valamelyik válaszban írták, hogy megoszlanak a megélhetési költségek. Bár ez elég kivitelezhetetlennek tűnik számomra. Azért sok sikert!
2023. dec. 23. 12:05
 16/22 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy többen is vannak ilyenek. Köszönöm, hogy megírtátok!

Aki nem érti, annak nyilván nem szükséges ilyen.

2023. dec. 23. 12:47
 17/22 anonim válasza:

Ezr hívják simán barátságnak. Úristen 🤦

Ennyi erővel azoknak a nőknek jók a nők is

2023. dec. 24. 13:23
 18/22 anonim válasza:
17 igen és jó lenne hogyha valakinek aki egyke mint pl en ez megadtana hogy ilyen kapcsolatban legyen
2023. dec. 24. 13:29
 19/22 anonim válasza:
Akkor a kérdésben miért ennyire túlbonyolítani.
2023. dec. 24. 13:43
 20/22 A kérdező kommentje:
Aki nem érti, továbblapoz, ilyen egyszerű. Ne próbáld megmondani, hogy mi mire gondolunk. Tévúton jársz
2023. dec. 24. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!