Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha írok neki, de élőbe nem...

Ha írok neki, de élőbe nem merek neki kösszöni hülyének nézhet nagyon? Miért kedves velem annak ellenére is?

Figyelt kérdés
Párszor írogatunk lassan 1 éve (de néha), élőben nem köszönök neki (csak az elején 3x szor-> azt is csak én), de most vékép, mert szégyenlős vagyok, amit le is írtam neki. Ő mondta, hogy nem kel előtte szégyelnem magam. Szóval amugy HIVATALOSAN IS HÜLYE VAGYOK A SZEMÉBEN.
2023. dec. 21. 18:52
 1/9 anonim válasza:
Akkor miért fordítasz vagy fordítanál rá időt 1 percnél is tovább, ha egy negatív vagy egy negatívan megfogalmazott gondolat a kis fejecskédben? Én egyáltalán nem foglalkoznék egy olyan nővel, akiről ezt gondolom, vagy így érzek felőle, vagy így látom. Nem értem, miért jó, ha tele van a fejed mindenféle negatív gondolattal:o 27f
2023. dec. 21. 18:59
 2/9 anonim válasza:
Én még a myvip randi idejében írogattam egy sráccal, majd tök véletlen szembe jött az utcán. Nem köszönt vissza, pedig megismert. Offoltam.
2023. dec. 21. 19:41
 3/9 anonim válasza:

Ha köszönni is befosi vagy akkor mégis mire számitassz a közeljövőben? Nem csak az ő szemében vagy hülye, hanem pl itt a gyakorisok szemében is.

Nem mer köszönni....Bakker.

2023. dec. 21. 20:54
 4/9 anonim válasza:

Miért ne lenne kedves? Egy normálisabb személynél ez a kiindulópont, mindaddig míg valamilyen módon nem ártasz neki.

Amit produkálsz, az egy viszonylag gyakori szorongásos tünet. A leírtak alapján úgy tűnik, hogy a lány nem "fut utánad", szóval kiesik az, hogy kifejtsd, több idő kell, míg fel tudsz oldódni. Gyanúsan nem fogja érdekelni, és még kínosan is jönne ki. Szóval nagyjából az egyetlen lehetőség, hogy szedd össze magad, ha akarsz bármit is.

Talán egy számodra is működő opció lehet, hogy megkérdezed jó előre, például hétfőn, hogy pénteken benne lenne-e egy találkozóban. Több napod lesz felkészülni mentálisan.

Ha az élet számos területén jellemző ez a szorongásos tünet, akkor pedig fordulj orvoshoz. Nem beszólás, hanem tényleges tanács.

2023. dec. 21. 22:24
 5/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? 10?
2023. dec. 21. 22:52
 6/9 anonim válasza:
Miért ne lenne kedves, ez nem jelent semmit. Jól szocializálódott emberek többnyire kedvesek az ismerős arcokkal.
2023. dec. 21. 22:53
 7/9 A kérdező kommentje:
(20 éves lány vagyok) köszönöm
2023. dec. 21. 23:20
 8/9 anonim válasza:

Rendben, akkor ha kedveled, köszönj neki.

Ha úgy köszönsz, hogy a nevét is kimondod, akkor elég esélyes hogy elkezd hozzád kötődni.(tanulmányok igazolják)

Nem köszönni ismerősnek, amúgy is illetlenség.

Ez ebben a korban szerintem alap, de lehet túl öreg vagyok.

2023. dec. 21. 23:29
 9/9 anonim válasza:
2023. dec. 21. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!