Lányok hölgyek Ti találtok normáris csávot srácot? Mi a fontos számotokra? Hany evesek vagytok ?
Igen, 28 vagyok.
Az első gyerekünket várjuk, aki hamarosan érkezik.
9 éves kapcsolat. Interneten ismertem meg.
Legfontosabb az őszinteség, a megértés.
Nem létezik 2 egyforma ember, de nem érzem azt sem, hogy ellentétek lennénk.
Ha nem értünk egyet, akkor sincs vita. Megbeszéljük, és olyan döntést hozunk, ami mindkettőnknek megfelel.
32 vagyok, házas.
A férjem az, akit eddig minden kapcsolatomban kerestem, tökéletesen kiegészítjük egymást. 4 éve vagyunk házasok.
2-es re reflektalva, de nem neki - hanem mint egy esettanulmany.
Szuleim 20 evben hazassagban eltek, kemeny valas lett a vege, 2 gyerek, apank kb. utcan hagyott minket ha nem vesz anyam fel hitelt lakasra. Mai napig fizetjuk.
Idezem ot:
"Legfontosabb az őszinteség, a megértés. Nem létezik 2 egyforma ember, de nem érzem azt sem, hogy ellentétek lennénk."
Ő is biztos igy gondolja 9 ev utan es fogja tovabb? A statisztika(k) szerint 40% - 50% a valasok aranya. Akik elvaltak, ujrahazasodtak, megnagyobb az eselye az ujabb valasnak (egyebkent most lehet itt vitatkozni ezzel, hogy a hazassag es parkapcsolat mennyire kulonbozik, mert akkor nagyobb lenne a statisztika a "valasok" tekinteteben). Atmenve a parkapcsolatok -> megcsalas kategoriaba meg parkapcsolati problemakba ott is vannak eleg gyakran kemeny helyzetek.
Raadasul mar szamolhatunk azzal is, hogy valas elott mar sokszor evekkel konfliktusok, nezetelteresek vannak.
"Ha nem értünk egyet, akkor sincs vita. Megbeszéljük, és olyan döntést hozunk, ami mindkettőnknek megfelel."
Ilyen nincs. Nincs, hogy mindkettonek megfelel minden korulmeny kozott es talalnak kozos megoldast. Es vannak ritka, de kritikus es gyakran elofordulo esetek is, es itt lesz a baj vagy van a baj, hogy a kritikus esetekben neki mindig le kell mondania rola mert a masik ugy szeretne es igazabol ket verzio van. Vagy az egyik teljesen lemond a masik javara vagy talaltok egy kozos megoldast ami valljuk be nem lesz egyenlo. Valamelyik felnek kedvezni fog egy kicsit jobban mint a masiknak csak a masik beadta a torolkozot. De kinek mi a kritikus? Egyiknek lehet az nem, masiknak lehet igen.
Egy pelda:
Baba. X szerint csak a hideg telbol jottek be a melegbe azert folyik mar 2 napja az orra a kozos babanak, Y szerint aki egy paediatrologus (orvos aki csecsemokkel, kisbabakkal foglalkozik, diagnosztizalja a gondjukat, kezeli, stb.) meg megakarja gyozni, hogy ne mondjon mar ilyet mert latja a jeleit a fertozesnek (mert o egy orvos) es kohog is. De X szerint meg mindig csak attol van, mert 2 napja vittek ki a huvosre es utana be, nincs semmi baj. Na es ilyen temakat lehet generalni 10 millard felet.
Felteteleztem, hogy egeszseges magabiztos emberekrol beszelunk, nem pedig szubmissziv ferfiakrol/nokrol akik barmit megengednek es semmit nem tesznek magukert, nem allnak ki maguk mellett.
4!
Rendben, nincs gond ha te ezt így gondolod, szinte már meg jóslod, hogy nekem a kapcsolatom így fog végződni, és jelenleg is így zajlik, ahogy azt te felvázoltad az elképzelésed alapján.
Én tudom ,hogy smint működnek a dolgok az életünkben.
Ő ezt így gondolja 9 év után is, igen.És bármennyire is hihetetlen nincs két egyforma párkapcsolat és mi igenis egyetértünk. Hogy mit hoz a jövő azt én sem te sem tudhatod.Jelenleg boldogok vagyunk, és nem úgy néz ki mintha ennek a boldogságnak vége szakadna holnap. A kérdés meg nem arról szól, hogy vesézzük ki a kommentekben felvázolt élethelyzetet.
Találtam 6 ève. 28 vagyok.
A fontos számomra az volt, hogy ne igyon, ne cigizzen, ne legyen bulizós ès ne akarjon gyereket.
Minden stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!