30 feletti nővel ismerkednék, aki úgy érzi, kezd kicsúszni a gyerekvállalásból, de mindenképp szeretne, akár többet is?
Figyelt kérdés
33 éves férfiú vagyok.2023. dec. 16. 12:05
1/13 anonim válasza:
Hát akkor marad a lombikbébi program, nem lesz más!
Nem hinném, hogy találsz olyan hölgyet, aki szívesen venné, hogy éjjel-nappal szexelni szeretnének vele...
Ez nem lóverseny! Ezt az élettani folyamatot nem lehet erőszakkal, óramű pontossággal véghezvinni!
2023. dec. 16. 13:29
2/13 A kérdező kommentje:
Pedig van egy 39 éves nő Tinderen, aki azt írta ki, hogy olyan férfit keres, aki a közeljövőben szeretne gyereket. Érzi, hogy ketyeg az a bizonyos biológiai óra, és most vagy soha... de még nem tudtunk match-elni. Vicces, hogy egy alkalmazás működésén múlik, hogy lesz-e gyereke vagy sem. Vagyis inkább ijesztő.
2023. dec. 16. 13:32
3/13 anonim válasza:
Felkell csinálni.
2023. dec. 16. 13:35
4/13 anonim válasza:
Ebben az életkorban (39 év,) már inkább az örökbefogadásról szól. Úgy tudom, hogy a felső korhatár 45 év, onnan nem igazán van tovább.
Keresztgyermeket kortalanul vállalhat. De inkább ott is fiatalabban javasolt. 39 év már egész közel van a legifjabb nagymama korhoz.
2023. dec. 16. 13:37
5/13 anonim válasza:
#4 rosszul tudod, nincs konkrét korhatár a gyerekvállalásra. Egyénfüggő, h ki képes még olyan korban kihordani egy gyereket. A lombik programban van korhatár nálunk, de sok országban ott sincs.
2023. dec. 16. 14:19
6/13 anonim válasza:
Nincs felső korhatár, olyat is hallottam hogy 60 évesen szült valaki. Viszont 35 éves kor után felelőtlenség a gyerekvállalás. Jelentősen megnő a terhesség alatti kockázat, megnő az esélye a szülési komplikációknak, nagyobb eséllyel születik a gyerek retardációval (ez lehet enyhe ADHD is, vagy komolyabb). Én speciel a gyerek érdekében biztosan nem vágnék bele 35 éves kor fölött
2023. dec. 16. 14:24
7/13 anonim válasza:
Szóval tenyészkanca kell
2023. dec. 16. 14:28
8/13 anonim válasza:
Oké de egy ismeretlennel ki akar gyereket vállalni? oké hogy azt érzi hogy kifut az időből.. De 1-2éves kapcsolatra se vállalnék gyereket.Normális stabil kapcsolatra vállalható a gyerek, s nem azért mert jaj kifutok az időből elmúltam 30...
2023. dec. 16. 15:23
9/13 anonim válasza:
Le vagyok döbbenve.
2023. dec. 16. 16:24
10/13 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣
2023. dec. 16. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!