Nők! Hétvégén egy forralt bor a pesti karácsonyi vásáron?
Uraim! Higgadjanak le, szerencsétlen vagyok a nőknél. Mégis az ötösnek és a kettesnek adok igazat. Szerintetek melyik nőnek imponál az amikor minden nap jön 3 hasonló kérdés különböző kategóriákban random idegenektől afféle felajánlások formában?
Valószínűleg így láthatatlanban majd arra lesz ideje, hogy egy vadidegennel borozgasson.
Higgyétek el én megértem a frusztráltságotokat de ez nem megoldás.
Több eszetek is lehetne vagy önbecsülésetek, hogy nem egy ilyen oldalon próbálkoztok arc nélkül egy ilyen karcsú szöveggel.
Kedves 15-ös.
A mostani párod is idegen volt egyszer! Akkor nem volt gond?
Ne haragudjál 16-os, nem gondoltam, hogy egy puszta tény ekkora gyűlöletet fog belőled kihozni és az anyámat szidod mert azt mondtam egy ilyen posztra, hogy gáz.
Nem kell magunkból majmot csinálni akkor sem ha nem rendelkezel az általad említett dolgokkal.
Hogy hol kell ismerkedni, szerinted mutatok neked egy pontot, hogy itt vagy ott?
Én is abban a helyzetben vagyok mint te, mégsem tartom megoldásnak, hogy random felmenjek különböző oldalakra és random embereket kéregessek, hogy jöjjenek el velem ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!