Elég nehezen tudok fent tartani egy kapcsolatot hossú távon, lent felsorolt okokból. Gondoljátok, hogy lehet ezzel mit tenni?
Figyelt kérdés
Szóval úgy érzem, hogy ha egy kapcsolatba vagyok, és így próbálok meg figyelni a saját magam egészségére (pl. mentálisan), akkor a hölgy akivel együtt vagyok elnyomottnak érzi magát, és meg is értem, hisz én is észre veszem, hogy magamat ilyenkor jobban előtérbe helyezem ilyenkor, és mindig szakítás a vége… De ha nem figyelek magamra, akkor én érzem magam szarul. Akármennyi próbálkozás után sem tudom egyszerre a kettőt csinálni…. úgyhogy ilyen válaszokat, hogy “próbálkozz” nem igénylek, mert én tényleg próbálkozok, de remélem, hogy van valami ami tudna segíteni.2023. dec. 13. 23:07
1/6 anonim válasza:
Erre csak szakember tud neked válaszolni.
2023. dec. 13. 23:16
2/6 anonim válasza:
Túl sok/kevés az együtt töltött idő? Vagy mindig az van, amit te szeretnél? Hogy érted pontosan ezt az elnyomást?
2023. dec. 14. 00:47
3/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Biztos nagyon fiatal még, gondolom én. Betöltötted legalább a 30. életévedet? Esetleg több annál?
Hogyan szocializálódtál? Milyen minta volt a családodban? Általános iskolai időszak, középiskolás évek?
Tanulsz még vagy dolgozol? Földrajzi értelemben vett lakókörnyezeted? Milyen távolsággal kapcsolatos engedményeid vannak?
2023. dec. 14. 08:16
4/6 anonim válasza:
Élni és élni hagyni. Egy tartós kapcsolat a figyelemről szól,kölcsönösen,nem az egók harca. Mit jelent az,hogy figyelni a mentális egészségemre? Azt hogy kell? Mi lenne,ha a köv. kapcsolatodban nem te lennél a legfontosabb?
2023. dec. 14. 23:16
5/6 anonim válasza:
+1 pont, hogy felismerted a problémát, már csak dolgozni kell rajta
2023. dec. 15. 03:03
6/6 A kérdező kommentje:
# Épp ez az, hogy ez nem megy…
2023. dec. 15. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!