Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Magyar társkereső meleg...

Magyar társkereső meleg fiataloknak?

Figyelt kérdés
Tudnátok pár jót ajálani?
2023. dec. 11. 22:06
1 2
 11/13 anonim válasza:

#11 Áldjad csak a fideszedet, miközben mindent kilopnak alólunk.. xD. De most nem is ez a lényeg, hanem te felfogod amiket írtál, ember? Felfogod, hogy egy másik embertársadnak azt írtad "ölje meg magát", ami nem csak bűncselekmény, hanem egy végletekig romlott, gonoszlelkű ember megbomlott elméjének a szüleménye? Érezd már át a súlyát!!

"akkor mutass 2 férfit vagy 2 nőt akik az azonos nemű párjuktól szültek gyereket." Hogyan mutassak ha ilyen nincsen, és ezt ti MSZMP-s provokátorok nagyon jól tudjátok? A férfiaknak nincsen méhe, a nők pedig ketten nem tudnak gyermeket nemzeni. De egy alkoholista család ahol az apa veri az asszonyt, a gyereket, mindig részeg, és kiabál az sokkal jobb, mint egy tisztességes meleg pár például, ugye? Vicc.

Amúgy adminok járhatnának erre, mert konkrétan egy törvényellenes beírás született, és ez még mindig létezhet itt! :) Hm, fura.

2023. dec. 17. 17:06
 12/13 anonim válasza:

Sok heteronak sincs gyereke emiatt oket is le kene loni??

Amugy is tulnepesedes van

2023. dec. 18. 06:43
 13/13 A kérdező kommentje:

Szerintem teljesen normális kérdést tettem fel. Erre ebből ilyen vita van😅.

Hát én semmilyen módon sem kívánok befolyásólni senkit (pláne nem egy kiszolgáltott óvist). Most vannak szakemberek akik tanulnak nevelés elméletet. Majd Ők foglalkoznak a kicsikkel.

Hát nem érzem amúgy betegség azt, hogy a nememhez vonzódok. Így alakult meg én nem ilyen sexmániás vagyok, vagy iylesmi, hanem tényleg a társamat szeretném az életben akivel szerethetjük egymást. Ez csak nem olyan nagy bűn🤷‍♂️.

Szerintem egy jó érzésű keresztény nem piszkálna. Nem vagyok méhecske aki mindig más virágra szállna.

2023. dec. 18. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!