Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem ír vissza ?

Miért nem ír vissza ?

Figyelt kérdés
Van egy férfi aki tetszik nekem nagyon, már régebben is rá írtam akkor az elején nem írt vissza mert nem ismert aztán mikor írtam még egyszer írtam neki hogy egy busszal mentünk reggel dolgozni akkor válaszolt, de két üzenet váltás után már nem írt többet aztán én is ennyibe hagytam. Most utoljára megint írtam neki erre ő azt írta vissza hogy nincs sok ideje azért nem tud írni. Én azért megadtam neki a telefonszámom is de azóta se semmi. Szóval akkor nem tetszek neki ? Mert nem hiszem el hogy nem lenne ideje írni ha napi egyszer is de akkor is.

2023. dec. 9. 22:01
1 2
 1/11 anonim válasza:
Mert nem akar..Már ígyis eléggé rányomultál, ha valaki akarna valamit akkor kezdeményezné a beszélgetéseket stb..Nincs ideje..Te meg beveszed? Nem akar tőled semmit de nem tudja hogy küldjön el szépen a fenébe..Logikus..Úgynézki nálad nem az..
2023. dec. 9. 22:06
 2/11 anonim válasza:
Úgy tűnik nem akar ismerkedni, te meg nagyon nyomulsz rá és nem érted meg, hogy nem vevő rád.
2023. dec. 9. 22:25
 3/11 anonim válasza:

Hány éves vagy, hogy ilyen felfogással rendelkezel? Szerintem te valami tini vagy, azok szoktak így írni.

"Van egy férfi aki tetszik nekem nagyon, már régebben is rá írtam akkor az elején nem írt vissza mert nem ismert" Miért szerinted ez úgy működik, hogy ráírunk random idegenekre úgy, hogy csak annyit tudsz, hogy egy ugyanazon a buszon utaztok? Én úgy vagyok vele, hogy ismeretség nélkül ráírni valakire ismerkedési célokkal az gáz. A nőkre nem igazán jellemző, hogy random emberekre ráírnak de előfdordul. Hogyha ennyire megszállottan írtál neki akkor valószínűleg hibbantnak tartott, még akkor is ha amúgy jó nő vagy.

2023. dec. 9. 23:00
 4/11 anonim válasza:

mert egy idióta

idiótáknak adtok esélyt, normális pasinak nem

így megérdemelten szenvedtek

csak kérdést ne írjatok ki róla

2023. dec. 9. 23:05
 5/11 anonim válasza:

Hat igen. Nem szeretne semmit. Mar ne irj neki tobbet. Kapod most a savat a valaszoloktol.

Amugy sztem bator vagy, h megtetted az elso lepest, de ott a masodik alkalomnal meg kellett volna allnod. Mikor 2 uzenet utan abbamaradt. Azutan mar tolakodo voltal.

Semmi baj, majd legkozelebb tobb szerencsevel jarsz.

2023. dec. 9. 23:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Persze többet nem is fogok próbálkozni. Ahogy írtam én is -->("Mert nem hiszem el hogy nem lenne ideje írni ha napi egyszer is de akkor is.") Szóval nem vettem be ezt a dumát. Ja és nem írtam neki megszállottan mert ismerem magam és tudom milyen vagyok megszállottan de köszönöm az első 4 válaszolónak a nagyon "értelmes" válaszokat.
2023. dec. 10. 06:58
 7/11 anonim válasza:
Hát amit leírtal bocsi ez jött le.. Túlságosan rászálltál, csak ezt te nem így látod...1es vagyok..
2023. dec. 10. 08:53
 8/11 anonim válasza:
Én szívesen visszaírnék.
2023. dec. 10. 12:00
 9/11 anonim válasza:

Sztm persze probalkozz meg,meg egy parszor fuss neki es stresszeld magad hatha jobban alszol dragam puszi;

-mamikad-

2023. dec. 10. 14:01
 10/11 Nita65 válasza:
Lehet, hogy párja van.
2023. dec. 10. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!