Lányok ti jól veszitek azt, ha egy fickó elhív titeket mondjuk akár egy randira?Vagy meghív valamire.... Hogyan áltok hozzá?
Hogyan Álltok hozzá???
Örömmel veszitek, vagy inkább tartózkodtok...
Sztem ha latod hogy veszelyes ne randizz. Amugy jo dolog ha meghivnak de aztan 10 szereset kerik vissza az emberek tudod. Valahogy igy. Amugy ha oszinte az jo. Mindenki szereti az ajandekot
Ha lanytol kapnek az meg kimondottan jol esne
21/f
A mai nőkben jobban benne van a bunkóság... Sajnálom, hogy ezt írom nem vagyok nő gyülőlő, de higgyétek el engem aláznak a nők..
Sajnos nem találtam magamnak megfelelő nőt, korban is már idősebb vagyok, csak reménykedni tudok , hogy álmaim nőjét egyszer kifogom.. XDáááááá
A többit nem részletezem, aki kíváncsi a véleményemre privátban megírom.
Hiába a szép szavak,ha nem tetszel neki, akkor úgy is le vagy szarva :)
NA tehát, ezzel mindenki így van, látsz egy szép virágot nem leszeded hanem mész tovább, elmész melette jön a következő...
Öszintén szólva ha csak random odajön valaki, akkor nagy eséllyel nincs idöm randizgatni, mert általábann valahová megyek, nem csak kóválygok az utcán.
Másodszor idegenek meghívását nem szoktam elfogadni.
Harmadszor erösen függ az illetö fellépésétöl: az "örüljön minden nö, ha szóba állok vele" meg a "bocsánat, hogy élek" illetve "jogom van arra, hogy legyen egy nö, akivel szexelni tudok" tipusok nem igazán jönnek be, a normálisabbak meg nem igazán kezdenek ilyen akcióba.
Negyedszer miért kellene bárkivel elmennem, aki nem szimpatikus?
Ötödször van fix kapcsolatom, ezért sem igazán akarnék bárkivel ismerkedni.
Hát őszintén nekem sosem jött be ez a random letámadósdi, és ne sértődj meg, de én azt tapasztaltam, hogy csak a csúnyácska fiúk csinálják így. Szórakozóhelyen, kisebb társaságban belefér, úgy lett is kapcsolatom, de utcán/buszon/boltban mindig azt mondtam, hogy nem ismerkedem.
Mióta férjnél vagyok, azóta volt egy fickó, odajött a villamosmegállóban hozzám, hogy mennyi egy jegy a villamoson váltva. Válaszoltam, aztán leült mellém a villamoson, és nyomta, nyomta, hogy mennyire szimpatikus vagyok neki. Elmondtam, hogy nem ismerkedem, mert férjnél vagyok, de valami olyat válaszolt, hogy neki nem akadály. Onnantól úgy kezeltem, mintha mentálisan nem lenne oké, visszakapcsoltam a zenét a fülembe, mert nem állt le, láttam, hogy dumál ugyanúgy, aztán jött a megállóm és leszálltam. Kíváncsi lettem volna, hogy feltűnt-e neki, annyira saját maga hatása alá került 😂
Szerintem ilyen esetben sok múlik az első benyomáson. Ha jól nézel ki és kedvesen megadsz egy elérhetőséget szerintem fog válaszolni a lány. De persze én csak magamból indulok ki hogy én hogyan reagálnék ha egy lány ilyesmit szeretne tőlem.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!