Nagyon kövér, 140-150 kilós srácok vonzanak. Van itt aki magára ismert?
Figyelt kérdés
Nehezíti az ismerkedést, hogy az átlagos testalkatúakkal egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Ezért próbálkozom itt, hátha vannak itt találok valakit, aki az esetem.
Jöhetnek a kommentek,hogy beteges vagyok, de igazából nem tartom annak, csak ízlés.
31/L
2023. nov. 30. 11:29
31/34 anonim válasza:
Én csak 120kg vagyok, de ha még aktuális a kérdés, akkor szívesen ismerkednék veled.
okt. 4. 19:20
32/34 anonim válasza:
Utolsó, jobban jársz, ha inkább nem kezdesz vele, nekem volt hozzá "szerencsém". Nem mennék bele itt, most..
okt. 5. 16:32
33/34 anonim válasza:
32-es!
Mondanám, hogy meg vagyok lepődve, de igazából akkor lennék, ha véletlenül találnék ezen az oldalon egy értelmes nőt.
okt. 5. 16:58
34/34 anonim válasza:
A kivétel erősíti a szabályt, ugyanis én találtam, idén lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk :)
okt. 6. 01:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!