Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Budapesti nők, nem szerettek...

Budapesti nők, nem szerettek vidékivel ismerkedni? 31/F

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy minden társkeresőn szinte csak Bpről vannak nők, és el is jutok gyakran az első randiig. Rám szánnak ilyen 4-5 órákat az első találkozáskor, valaki még második randiba is belemegy, de a végén mégis annyi.

Azt sem értem igazán, hogy ha nem jövök be valakinek, akkor miért szánnak rám 4-5 órákat. Ez csak azért van, mert egy órát utaztam fel Bpre és nem akarnak azonnal hazaküldeni?

A másik meg, hogy van Bpn lakásom, viszont minden pesti ismerősömnek családja van, nekem pedig távmunkám, nem szeretném a falat nézni hónapokon át teljesen egyedül (a szüleimmel élek). Így is sokszor hangosan beszélek magamban, annyira nincs senki, akihez szólhatnék.

(persze azt nem mondom a randin, hogy magamban beszélek, nyilván).

De egyik nő sem várja meg, hogy felköltözzek Bpre, hiába mondom, hogy néhány találkozó után felköltöznék. (kb 2-3 hét kellene hozzá)

Megfordult a fejemben, hogy inkább azért ráznak le, mert vidéki vagyok, és pusztán emiatt nem vagyok elég egy budapesti számára.

Másnak mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban? Engedjem ezt el, és próbáljak meg vidékiekkel ismerkedni?

2023. nov. 28. 17:18
 1/6 anonim válasza:
Sztem meg nem jössz be nekik, meggondolják magukat, vagy épp mással is randiznak melleted és a másik jobban bejön nekik. Nem hinném h az a probléma amit írsz.
2023. nov. 28. 18:20
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát már a 4-5 órát is eredménynek tartom, tekintve, hogy kb rettegek minden alkalommal. Lehet látják rajtam és megsajnálnak :D

Vagy jól tudom leplezni.

2023. nov. 28. 18:23
 3/6 anonim válasza:
Az első randi pont arra való, hogy mindenki eldöntse, akar e többet. Sőt, 2-3 randi után is meggondolhatja magát bárki. Köze nincs ahhoz, hogy vidéki vagy e. Nem voltál nekik szimpatikus, ez van. Legalább nem hülyítettek hónapokig. Vedd lazábban, és egy találkozó után még ne az esküvőtöket szervezd!
2023. nov. 28. 18:31
 4/6 anonim válasza:
Szerintem ha változtatni akarsz, vállald fel, hogy felköltözöl. Persze nehéz egyedül, de adj még egy esélyt neki, nem tudom mi a munkád. Az is gond lehet, hogy családdal élsz, hiába mondod, hogy rugalmas vagy, de mégis ott van bennük a felkiáltójel. Plusz nyilván rejtett kamerás felvétel a randikról jobb kiindulópont lenne az okok felkutatására ennyi infó alapján :D
2023. nov. 28. 21:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Oké, de ha felköltözök, nektek kell szórakoztatni engem! :D Minimum pár órát beszélgetni kell velem minden nap :P

De amúgy viccen kívül, hát jó, lehet, hogy meglépem, mert már tánctanfolyamtól kezdve vonatos leszólításon át mindent próbáltam, és csak 1 darab 2 éves kapcsolatom volt eddig. Minden más ilyen 1-2 hónapos kavarás volt.

2023. nov. 29. 11:44
 6/6 anonim válasza:
2023. dec. 2. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!