Budapesti nők, nem szerettek vidékivel ismerkedni? 31/F
Azt veszem észre, hogy minden társkeresőn szinte csak Bpről vannak nők, és el is jutok gyakran az első randiig. Rám szánnak ilyen 4-5 órákat az első találkozáskor, valaki még második randiba is belemegy, de a végén mégis annyi.
Azt sem értem igazán, hogy ha nem jövök be valakinek, akkor miért szánnak rám 4-5 órákat. Ez csak azért van, mert egy órát utaztam fel Bpre és nem akarnak azonnal hazaküldeni?
A másik meg, hogy van Bpn lakásom, viszont minden pesti ismerősömnek családja van, nekem pedig távmunkám, nem szeretném a falat nézni hónapokon át teljesen egyedül (a szüleimmel élek). Így is sokszor hangosan beszélek magamban, annyira nincs senki, akihez szólhatnék.
(persze azt nem mondom a randin, hogy magamban beszélek, nyilván).
De egyik nő sem várja meg, hogy felköltözzek Bpre, hiába mondom, hogy néhány találkozó után felköltöznék. (kb 2-3 hét kellene hozzá)
Megfordult a fejemben, hogy inkább azért ráznak le, mert vidéki vagyok, és pusztán emiatt nem vagyok elég egy budapesti számára.
Másnak mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban? Engedjem ezt el, és próbáljak meg vidékiekkel ismerkedni?
Hát már a 4-5 órát is eredménynek tartom, tekintve, hogy kb rettegek minden alkalommal. Lehet látják rajtam és megsajnálnak :D
Vagy jól tudom leplezni.
Oké, de ha felköltözök, nektek kell szórakoztatni engem! :D Minimum pár órát beszélgetni kell velem minden nap :P
De amúgy viccen kívül, hát jó, lehet, hogy meglépem, mert már tánctanfolyamtól kezdve vonatos leszólításon át mindent próbáltam, és csak 1 darab 2 éves kapcsolatom volt eddig. Minden más ilyen 1-2 hónapos kavarás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!